Carl B.D. Vaughns i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)
Carl B.D. Vaughns i Norske Talenter (Foto: Thomas Reisæter/TV 2)

Går Carl (18) videre i «Norske Talenter»?

Se dansen og døm selv.

I kveld er det klart for andre program i årets «Norske Talenter». En av de håpefulle som prøver seg på scenen i Christiania Theater i Oslo denne gangen, er 18 år gamle Carl B. D. Vaughns som danser popping.

Se en smakebit av Carls opptreden ovenfor!

Inspirert av pappa

Faren til Carl, Byron Vaughns, er minst like opptatt av popping som sønnen.

– Pappa er en veldig flink popper som er på et mye høyere nivå enn meg. Da han var yngre, var han aktiv i USA og battlet og reiste rundt og danset. Dette er min måte å vise hvor inspirert jeg er av ham, forteller 18-åringen til tv2.no.

I programmet får vi se en stolt far støtte opp om sønnen.

– Han er flink nå. Og han blir bare bedre og bedre hver gang, sier han.

Far og Sønn Vaughns i Norske Talenter (Foto: TV 2)
Far og Sønn Vaughns i Norske Talenter (Foto: TV 2)

Har allerede seiret

Carl er nettopp ferdig på Bjerke videregående skole i Oslo – nå håper han at «Norske Talenter» fører til noe mer innenfor sjangeren underholdning.

– En av grunnene til at jeg meldte meg på er at dette kan være med på å åpne veier og muligheter for meg og hjelpe meg videre i livet. Det er noe å sette på CV-en og kan gjøre det lettere å få jobb på et dansestudio eller treningsstudio.

Han mener at å komme gjennom den innledende precast-runden (første runde med auditions som ikke blir vist på TV, red. anm.), i seg selv er noe å være stolt av.

– Bare å komme gjennom den var en stor seier for meg. Det er det også å få lov til å være med på dette i det hele tatt, sier han til tv2.no.

Se alle «Norske Talenter»-auditions så langt her!

Irriterende opplevelse

Det var nok ikke bare følelsen av seier som preget 18-åringen da han møtte opp i sentrum av hovedstaden for å danse for dommerne. Han forteller at det ble en tidkrevende affære som gikk på nervene løs.

– Det at jeg var sist ute irriterte meg. Jeg satt der i nesten seks timer og ventet. Jeg var der klokken tolv og var ute igjen i 18-tiden. Da jeg kom, var det full frokost og jeg hadde masse energi. I 15-tiden slo det meg og jeg hadde ingen energi eller noenting. Jeg ble kjempeirritert. Og jeg var nervøs, og når du er nervøs får du ikke matlyst. Det stod masse mat og drikke der, men jeg greide ikke få i meg noenting.

En sulten Carl kom seg til slutt på scenen. Hvordan det går kan du altså se i kveld, fredag.

– Jeg er litt spent på hvordan det ser ut på TV. Jeg er veldig spent på hva jeg sier foran kamera. Jeg vet at dansingen gikk greit selv om jeg hadde noen feil, som jeg gruer meg litt til å se. Men jeg gruer meg mest til å se hva jeg sier, man står der foran store TV-kameraer og må si noe, forteller Carl.

Se «Norske Talenter» fredag klokken 20.00 på TV 2. Les alt om dommere og deltakere på tv2.no/talenter.