lisbeth ahmed
lisbeth ahmed

Charter-Lisbeth (50) gift i all hemmelighet med 28-åring

– Det er det verste jeg har vært med på i hele mitt liv.

Lisbeth Meisler (50) fra TV3-serien «Charterfeber» lurte «alle» og giftet seg i all hemmelighet med sin egyptiske forlovede Ahmed (28) i Kairo søndag.

– Det føles deilig og rart å være kone. Jeg føler meg veldig heldig som har verdens beste mann, som jeg elsker av hele mitt hjerte, sier Lisbeth til «God kveld Norge».

DAMENES AFTEN : Charter-Svein skal få damer til å bli interessert i trav å gå på travbanen. (Foto: Glenn Svendsen , © la)
DAMENES AFTEN : Charter-Svein skal få damer til å bli interessert i trav å gå på travbanen. (Foto: Glenn Svendsen , © la)

Bryllupet ble derimot langt fra en romantisk affære for paret, som har vært kjærester i nærmere tre år.

Les også: – Jeg lider fryktelig og føler meg hjelpeløs

Stressende opplevelse

– Det er det verste jeg har vært med på i hele mitt liv. Det var akkurat som på en fabrikk med haugevis av folk som skulle gifte seg. Jeg måtte på sykehuset og ta blodprøver, og til den norske ambassaden og en rekke kontorer flere ganger for å få stempla papirer. Det var ille stress, forteller «Charter»-kjendisen.

Lisbeth, som fylte 50 år torsdag i forrige uke, sier at de brukte en hel uke på å få papirene i orden for å kunne inngå ekteskap, og at de måtte tilbringe hele 45 timer i buss sammenlagt på veien i Egypt for å kunne bli mann og kone.

Men til tross for det stressende bryllupet har de nygifte all grunn til å smile om dagen.

lisberth-meisler
lisberth-meisler

Ble tante

– Jeg har blitt tante også. Søsteren til mannen min har fått barn, sier Lisbeth til «God kveld Norge», og forteller at hun tilbragte tre dager med sin svigerfamilie i den egyptiske byen Mansoura.

Og med 50-årsdag, bryllup og familieforøkelse, feirer «Charter»-Lisbeth nå begivenhetene på sitt sedvanlig vis i sin nye ektemanns hjemland.

– Nå sitter jeg ute på verandaen med kaffe og Baileys og en kald øl og bare nyter, sier en lykkelig Meisler til «God kveld Norge».

Les også: Charter-Lisbeth angriper tvillingene på nytt