TØFT: Kathrine Sørland synes det er tøft å kombinere familielivet med sønnen Leon og jobben.
TØFT: Kathrine Sørland synes det er tøft å kombinere familielivet med sønnen Leon og jobben.

– Jeg var redd for å bli voldtatt og drept

Kathrine Sørland åpner opp om det brutale ranet.

I 2005 ble «Top Model»-programlederen Kathrine Sørland og sin gravide venninne overfalt på gatene i Paris.

Nå avslører den tidligere «Frøken Norge»-vinneren at hun fryktet for sitt liv mens hun og venninnen ble lagt ned i bakken.

Les også:Kathrine Sørland: – Den siste måneden har vært veldig tøff

– Jeg kjente at jeg ga etter

I ukens utgave av Her og Nå reiser Kathrine tilbake til Sacre Coeur-området i Paris hvor å gjenfortelle hvor ranet fant sted for syv år siden.

– Den gangen var det helt stille og folketomt i gatene. Plutselig hører vi noen lyder bak oss. Der så vi to menn i begynnelsen av 20-årene som ville ha kontakt. Før jeg visste ordet av det tok den største av dem grep rundt halsen min, også strammet til jeg ikke fikk puste. Jeg fryktet at jeg skulle bli drept og voldtatt, men forsøkte å gjøre motstand. Da kjente jeg at jeg ga etter, pulsen sank, og jeg havnet litt i drømmeland. Det var en veldig ekkel følelse, røper en åpenhjertig Kathrine til bladet.

Kathrine roser sin venninne, Inger Terese Auestad, som la seg på sprang etter de to ranerne.

– De kom seg unna på enten sykkel eller moped, men i mellomtiden hadde Ingere Terese klart å komme seg rundt hjørnet etter hjelp. Hun la seg på sprang etter den andre raneren. Jeg hørte ham hyle da hun tok ballegrep på ham, sier den tidligere «Miss World»-kandidaten.

Les også:Kathrine Sørland: – Han hadde en ekkel stemme

Tøff tid

I januar kunne Kathrine fortelle «God kveld Norge» at hun har opplevd en svært tøff tid. Brudesalongen «Agape», der Kathrine var daglig leder og styreleder, ble begjært konkurs like før jul 2011.

– Den siste måneden har vært veldig tøff. Og den håper jeg ikke kommer igjen med det første, fortalte Sørland.

– Det å ha en liten sønn og familie er sannelig ikke alltid like lett å kombinere med jobb. Det kan være tøft mange ganger. Men jeg har en veldig snill mann som passer lillegutt når mor et ute på vift. Det er jeg veldig glad for, også bytter vi litt innimellom. Kvalitetstid er det jeg og sønnen har, sa hun.

Les også:Kathrine Sørland: – Det er tøft å kombinere familieliv og karriere