Zlatan fikset PSGs første seier

Hardtsatsende Paris Saint-Germain har slitt i sesonginnledningen, men søndag vant laget 2-1 over Lille takket være to scoringer av stjernespissen Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic (Foto: PHILIPPE HUGUEN/Afp)

Zlatan gjorde nok en stor kamp for det franske hovedstadslaget og er oppe i fire scoringer på tre kamper. Svensken sørget omtrent egenhendig for PSGs første seier i fransk 1. divisjon etter tre strake uavgjortkamper.

Den første scoringen kom allerede etter 27 sekunder etter pent spill av PSG på venstresiden. Jeremy Menez spilte fri Zlatan, som fra skrå vinkel chippet ballen over Mickaël Landreau og i mål.

I det 11. minutt glapp den svenske stjernespissen markeringen på Aurélien Chedjou på en corner. Lilles kamerunske midtstopper fikk sneket seg foran Zlatan og skallet kontant inn 1-1.

Det tok imidlertid ikke lang tid før PSGs nummer 18 gjorde det hele godt igjen. 20 minutter var spilt da han vant ballen på midten og sentret til Javier Pastore. Sistnevnte leverte ballen tilbake til Zlatan, som stakk i bakrom og akkurat rakk å vippe ballen over en utrusende Landreau og i mål.

Etter 82 minutter kunne Zlatan også ha økt til 3-1, men headingen ble reddet av Lille-keeperen like under tverrliggeren. (©NTB)