TOMÅLSSCORER: Cristiano Ronaldo scoret to mål i søndagens kamp mot Granada. (Foto: Andres Kudacki/Ap)
TOMÅLSSCORER: Cristiano Ronaldo scoret to mål i søndagens kamp mot Granada. (Foto: Andres Kudacki/Ap)

Ronaldo ble tomålsscorer, men: – Feirer ikke mål når jeg er trist

Kryptisk Cristiano Ronaldo etter 3-0-seier over Granada.

Ett poeng på de to første serierundene var utbytte langt under forventet for José Mourinhos menn, og sammenlagtseieren over Barcelona i den spanske supercupen var ikke nok for tittelforsvarerens kravstore supportere.

Derfor gjorde det godt at Ronaldo i sin 149. kamp for Real Madrid scoret mål nummer 149 og 150. Portugiseren ble dermed den tiende mestscorende spilleren i klubbens historie.

– Feirer ikke når jeg er trist
Men etter kampen kom stjernespillere med noen kontroversielle uttalelser. Ronaldo feiret nemlig ikke målene i søndagens 3-0-seier.

– Jeg feirer ikke mål når jeg er trist, og det er tilfellet i dag, sa Ronaldo.

– Folk som jobber her (i klubben journ.anm) vet hvorfor og jeg kommer ikke til å si mer enn det.

Ronaldo sier også at problemer er av en «profesjonell» art, og ikke personlig. Han regner likevel med at ting vil ordne seg i løpet av noen dager.

Hva de kryptiske uttalelsene til Ronaldo betyr, er foreløpig vanskelig å tyde.

Les også: Hat-trick fra van Persie i Manchester Uniteds utrolige snuoperasjon

Ifølge den spanske radiokanalen Cadena Ser føler Ronaldo seg utstøtt av spillergruppen i Madrid-klubben. Portugiseren skal ha blitt opprørt over at lagkameraten Marcelo lanserte Iker Casillas som sin favoritt til å vinne Gullballen.

Den spanske avisen AS hevder at Ronaldo fortalte Real Madrid-president Florentino Perez at han ønsket å forlate klubben på lørdag, men Real Madrid vil strekke seg langt for å beholde 27-åringen. Oppførselen mot Getafe skal ha fått klubbledelsen til å kontakte hans agent, Jorge Mendes, for å avtale et møte.

En annen forklaring er at Ronaldo ønsker en ny og bedre kontrakt med Madrid-klubben, skriver AS videre. Real Madrid jobber nå med å løse situasjonen og håper på å kunne møte superstjernens krav. Ronaldo skal ifølge ulike medier for øyeblikket tjene omlag 110 millioner kroner i grunnlønn på Bernabeu – men mener altså at han fortjener en lønnsøkning.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

BLE SKADET: Cristiano Ronaldo måtte forlate banen etter å ha
  blitt taklet av Borja Gómez. (Foto: PAUL HANNA/Reuters)
BLE SKADET: Cristiano Ronaldo måtte forlate banen etter å ha blitt taklet av Borja Gómez. (Foto: PAUL HANNA/Reuters)

Forlot banen med skade
Portugiseren slo først til i det 26. minutt, da hans skudd fra spiss vinkel endret retning og forsvant mellom beina på keeper Tono.

Granada-målvakten reddet Ronaldos direkteskudd ni minutter etter pause, men superstjernen satte inn returen.

Litt senere haltet Ronaldo av banen etter en stygg takling av Borja Gómez. Granada-spilleren fikk sitt annet gule kort for fellingen, og gjestene måtte avslutte med ti mann.

(©NTB)