«Trist» Ronaldo satte Real på sporet igjen

Cristiano Ronaldo satte Real Madrid på seierssporet igjen. To scoringer i 3-0-seieren over Granada ga den første trepoengeren for sesongen. Barcelona har dog fortsatt fem poengs luke ned til erkefienden i La Liga.

Katalanerne vant storkampen hjemme mot Valencia med 1-0 søndag kveld. Backen Adriano kunne slippe jubelen løs etter et glimrende skudd i kampens 23. spilleminutt. Brasilianerens fulltreffer ble avgjørende på Camp Nou.

– Det var viktig å vinne denne kampen også før landskampoppholdet. Vi burde scoret flere mål med tanke på antallet sjanser vi hadde, men vi er fornøyd med seier, kommenterte Barcelonas Andrés Iniesta.

Han danket tidligere i uken ut både Cristiano Ronaldo og lagkamerat Lionel Messi da Det europeiske fotballforbundet (UEFA) kåret Europas beste fotballspiller.

Ronaldo feiret ikke målene sine. I annen omgang ba portugiseren om å bli byttet ut etter å ha blitt offer for en tøff takling, og etterpå forbauset han journalistene med sin forklaring på hvorfor han ikke feiret.

– Jeg kan ikke feire mål når jeg er trist, og slik var det i dag, sa Ronaldo, og la til at grunnen til hans nedstemthet er «profesjonell», ikke personlig. (©NTB)