Kyniske Odd fikk med alle poengene

Nicklas Gunnarsson ble matchvinner fem minutter før slutt da et kynisk Odd-lag slo Haugesund 1-0 på bortebane søndag.

Det var skienslagets tredje borteseier i år, men den var av det litt heldige slaget. I en svært sjansefattig kamp ville nok 0-0 gitt det beste bildet av kampen, men Odd hadde marginene på sin side og kunne reise hjem med alle tre poengene.

Før pause var kampen som et eneste stort gjesp. Det skjedde så å si ingenting, og målsjanser var mangevare. Ingen av lagene klarte å spille seg til muligheter i det hele tatt. Det var direkte kjedelig på Haugesund stadion de første 45 minuttene.

Det var tamt også i begynnelsen av annen omgang, men etter 61 minutter fikk i alle fall de vel 4000 tilskuerne se kampens første corner. Den gikk til Odd. I løpet av de siste 30 minuttene klarte lagene å spille seg til ytterligere ni cornere, og det sier vel det meste om to lag som var mest opptatt av å forsvare seg.

Annen omgang ble litt friskere enn den første, men ikke mye, og det var helt klart at gjestene fra Skien spilte kynisk for i alle fall å få med seg ett poeng tilbake. Nå endte det med full pott og tre poeng, og det var godt gjort.

Odd lyktes 100 prosent med spillet sitt og fikk veldig godt betalt etter spill og sjanser. (©NTB)