«Moa» på benken i Hannover-seier

Mohammed Abdellaoue var vraket i startoppstillingen da Hannover slo Wolfsburg 4-0 borte i Bundesliga søndag.

«Moa» kom heller ikke inn i løpet av kampen. Midtstopper Karim Haggui og spissen Artur Sobiech scoret målene før pause. 1 2. omgang fulgte Leon Andreasen og Sobiech opp med nye fulltreffere.

– Dette var på alle måter en tilfredsstillende forestilling, oppsummerte Hannover-trener Mirko Slomka, som særlig skrøt av ungareren Szabolcs Huszti. Han leverte forarbeide til alle fire målene.

Det var klasseforskjell på lagene, og særlig etter at hjemmelagets Robin Knoche ble utvist tidlig i annen omgang.

Er Abdellaoue frisk, spiller han fra start for Norge mot Island i VM-kvalifiseringen fredag.

Hannover er med storseieren oppe på tredjeplass på tabellen. Bayern München er ny serieleder etter å ha knust Stuttgart 6-1 i søndagens siste kamp. Gjestene tok ledelsen ved Martin Harnik, men hjemmelaget slo voldsomt tilbake foran 71.000 tilskuere. (©NTB)