michael_essien
michael_essien

Essien lykkelig etter Mourinho-gjenforening: – Jeg kaller ham pappa

Var aldri i tvil om Real Madrid-overgang da José Mourinho ringte.

Michael Essien er gjenforent med José Mourinho etter å ha gått på et sesonglangt lån til Real Madrid, og det gjør den 29 år gamle ghaneseren særdeles lykkelig.

Les også: Slik var Deadline Day
Les også: Michael Essien lånes ut fra Chelsea til Real Madrid

– Alt gikk veldig fort. Jeg var på hotellrommet mitt og fikk en telefon fra min «pappa». Han sa han gjerne ville ha meg hit og jeg vil aldri si nei til ham. Det var han som hentet meg til Chelsea da han var der. Da han spurte sa jeg at jeg var klar til å komme og spille for ham, sier Essien.

Se intervju over!

I intervjuet omtaler han Mourinho konsekvent som «pappa», hele veien med et gutteaktig smil. Essien forklarer at det er noe som stammer fra gjensidig respekt, forståelse og det faktum at det var Mourinho som hentet ham til Chelsea i 2005.

– Jeg bruker navnet «pappa» fordi jeg ser på ham som min far. Det var han som hentet meg til Chelsea og han kjenner meg veldig godt. Vi har et veldig godt forhold. Han skjønner meg veldig godt og jeg skjønner ham. Så da jeg ble bedt om å komme sa jeg bare at ja, jeg er klar til å spille for ham og Real Madrid, forklarer Essien.

Han melder seg klar til dyst når Real Madrid møter Granada hjemme på Santiago Bernabéu søndag, og han er blant de 20 spillerne i Mourinhos tropp til kampen.

– Jeg har hatt en god forsesong med Chelsea, og om manageren vil at jeg skal spille søndag er jeg klar, sier Essien.