Berisha-mål i storseier

Valon Berisha scoret igjen da Salzburg lørdag tok sin første seier på fire kamper i østerriksk eliteserie. Innsbruck ble slått 4-0.

Berisha la opp til tre mål i debutkampen. Sist helg scoret han sitt første mål i 1-1-kampen mot Wiener Neustadt. Lørdag ble det nettsus igjen.

Også denne gang innledet den tidligere Viking-spilleren med en målgivende pasning. I debuten la han opp til Håvard Nielsens tre scoringer i en kamp som endte 4-4 mot Admira Mödling. Lørdag serverte han Jakob Jantscher ledermålet i bortekampen mot Innsbruck.

I det 31. minutt satte Berisha inn keeperreturen etter sitt eget skudd, og med 2-0 var kampen langt på vei avgjort. Franz Schiemer økte igjen før pause, mens Jonathan Soriano fastsatte resultatet i det 70. minutt etter forarbeid av Nielsen.

Salzburg ble tidlig i annen omgang snytt for straffe da et Berisha-skudd ble stoppet med hånden.

Nielsen ble byttet ut i det 77. minutt, mens Berisha fullførte kampen. (©NTB)