Demidovs lag med to strake

Vadim Demidov kunne fra benken se sitt lag Eintracht Frankfurt knuse Hoffenheim 4-0 på bortebane i tysk Bundesliga lørdag.

Dermed har opprykkslaget fått en perfekt sesongstart med to seirer av to mulige. Sist helg vant Frankfurt-klubben 2-1 mot Leverkusen på eget gress.

Alexander Meier ga bortelaget ledelsen i det 39. minutt. Det tok ikke lang tid før det sto 2-0 etter scoring av Pirmin Schwegler. I annen omgang så et par frustrerte Hoffenheim-spillere rødt. På tre minutter ble Sejad Salihovic og Stephan Schröck utvist. Alexander Meier økte til 3-0 fra straffemerket, mens Martin Lanig scoret mål nummer fire på overtid.

Tittelholder Borussia Dortmund klarte bare 1-1 borte mot Nürnberg. Tomas Pekhart sendte vertene i føringen etter 31 minutter, men Jakub Blaszczykowski utlignet fem minutter før pause. Dortmund har tatt fire poeng etter to kamper.

Schalke slo til med 3-1 hjemme mot Augsburg. Scoringer av Kyriakos Papadopoulos, Jermaine Jones og Klaas-Jan Huntelaar ga Gelsenkirchen-klubben en fortjent seier.

Per Ciljan Skjelbred var ubenyttet reserve for Hamburg i 0-2-tapet borte mot Werder Bremen. Aaron Hunt bommet fra straffemerket i første omgang, men var sikker da han fikk prøve på nytt i det 51. minutt. Senere doblet Nils Petersen ledelsen. (©NTB)