West Ham banket Fulham

Andy Carroll gjorde en god debut for West Ham i 3-0-seieren hjemme mot Fulham i engelsk eliteserie lørdag.

Carroll, som er innleid fra Liverpool, var sentral i vertenes oppbyggende angrepsspill. Han viste seg fram for Boleyn Ground-publikummet allerede etter 55 sekunder da han knuste Brede Hangeland i en hodeduell, og fikk stusset ballen videre til Ricardo Vaz Te på høyrekanten. Sistnevnte slo så ballen perfekt til Kevin Nolan, som på halv volley ordnet 1-0.

Fulham hadde store problemer i første omgang. Gjestene klarte ikke å henge med på vertenes intense og direkte offensiv. Carroll gjorde det stadig surt for Hangeland og John Arne Riise i Fulham-forsvaret.

I det 29. minutt var Winston Reid suveren i luften og doblet ledelsen med et hardt hodestøt etter et hjørnespark. Så tre minutter før pause var Hangeland igjen uheldig da han headet ballen rett ned til Matthew Taylor. Engelskmannen banket til og satte inn 3-0.

I annen omgang kastet Fulham innpå nyinnkjøpte Dimitar Berbatov, men det hjalp lite. West Ham hadde full kontroll i London-derbyet. Et skår i gleden for vertene var at Carroll måtte ut med en skade etter 68 minutter. (©NTB)