Randy og Nicki
Randy og Nicki

Randy Jackson er ikke lenger «Idol»-dommer

Se hvem som blir Jacksons erstatter i «American Idol».

Randall Darius «Randy» Jackson er en amerikansk bassist, vokalist, plateprodusent og manager, men best kjent som dommer i «American Idol».

Helt siden 2002 har Jackson vært en av de tre faste dommerne i sangprogrammet, men nå er det over for plateprodusenten.

Forlatt dommerpanelet

Ifølge TMZ er Jacksons dager i «American Idol» over og han skal offisielt ha forlatt dommerpanelet. Men til tross for at han ikke lenger er en del av dommerne, så vil han fortsatt være en del av showet som mentor.

Kilder, som er knyttet til Idol, forteller at det er noen bekymringer om at Jackson ikke er egnet for en mentorrolle. Men produsentene føler de trenger ham fordi han er limet som holder showet sammen.

Det går også rykter om at det er Nicki Minaj som skal erstatte plateprodusenten og avtalen er 99 prosent klar.

Ikke fan

Nettstedet har blitt fortalt at sjefene er klar over at Mariah Carey ikke er fan av Minaj og at hun ikke ønsker henne i panelet. Det skal være noe produsentene elsker fordi de tror konflikten og spenningen vil være bra for showet.

Folkene, som står bak showet, ser etter en countrysanger som kan fylle det tredje setet. Keith Urban skal være nær med å signere en kontrakt og han vil få rundt fire millioner dollar for jobben. Det er rundt halvparten av hva Minaj vil få og en ussel brøkdel av hva Mariah Carey vil tjene.

American Idol skal visstnok stille med fire dommeren i den kommende sesongen, men hvem det blir er fortsatt uvisst.

Selv om programmet egentlig ønsket Diddy eller Kanye West, skal de definitivt være ute av bildet.