TAKKER FOR SEG: Dimitar Berbatov er ferdig i Manchester United og vender nå nesten mot London og Fulham. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)
TAKKER FOR SEG: Dimitar Berbatov er ferdig i Manchester United og vender nå nesten mot London og Fulham. (Foto: Neal Simpson/Pa Photos)

Dimitar Berbatov klar for Fulham

Har sikret Manchester United-spissen sine tjenester frem til 2014.

Dimitar Berbatov har endelig bestemt seg for hvor han skal spille den kommende sesongen. Etter lite spilletid og flere spisskjøp i Manchester United, var det tydelig at bulgarerens tid på Old Trafford var forbi.

Nå har Berbatov skrevet under for Fulham på en kontrakt som strekker seg to år frem i tid.

– Jeg er henrykt over å ha signert for Fulham og jeg ser frem til å spille under Martin Jol igjen. Da jeg var klar over at Fulham var interessert, var avgjørelsen enkel, sier Berbatov til Fulhams hjemmesider.

Les også: LIVE: Her er de bekreftede overgangene – og siste nytt på Deadline Day

Jol var manager for Berbatov under tiden i Tottenham, og nederlenderen er full av lovord om sin nye signering.

– Dimitar er en spiller jeg alltid har beundret. Han gjorde det bra for meg i Spurs og jeg er sikker på at han vil gjøre det bra i Fulham også, sier Jol.

John Arne Riise ønsker også Berbatov velkommen:

«Velkommen til vår nye nummer 9, Berbatov. For en spiller. Gleder meg til å spille med ham», skriv Riise på Twitter.

Les også: Sjekk selveste Deadline Day-ryktene: Argentinsk stjerne kan bli Premier League-spiller

Berbatov takker dermed av i Manchester United etter 149 kamper og 56 mål mellom 2008 og 2012. Bulgaren, som har blitt kåret til årets spiller i hjemlandet hele sju ganger, fikk også løftet Premier League-trofeet to ganger med de røde djevlene.

Berbatov har fått utlevert draktnummer 9 i Fulham.