Hektisk innspurt for Mancini

Manchester City-manager Roberto Mancini er sikker på at han vil få hentet inn fem spillere til klubben før overgangsvinduet stenger fredag kveld.

Den engelske seriemesteren hadde før siste dag av overgangsvinduet kun sikret seg Jack Rodwell fra Everton. Mancini håper derfor på en ordentlig spiller-bonanza helt på tampen.

Javi Garcia (Benfica), Matija Nastasi¿ (Fiorentina), Maicon (Inter), Scott Sinclair (Swansea) og reservekeeper Richard Wright skal alle være på vei inn City-dørene.

Mancini har tidligere gitt uttrykk for frustrasjon over klubbens problemer med å hente nye fjes etter dens første seriegull på 44 år. Han er likevel optimistisk i innspurten.

– Vi har fortsatt noen timer til å hente spillere som Maicon, Garcia og Nastasi¿. Vi trenger tid, men jeg er sikker på at vi får det til. Jeg var frustrert siden det er vanskelig å få gjort alt på en uke. Nå synes jeg vi har jobbet godt de siste ti dagene, sier Mancini.

– Vi trenger en reservekeeper med erfaring, noe Richard Wright kan gi oss. Vi jobber fortsatt med Scott Sinclair, og det er en god sjanse for at det går igjennom. (©NTB)