Aylarhfh
Aylarhfh

Nå dukker Aylar opp i «Hotel Cæsar»

Sjekk hva som skjer denne uken.

Det er klart for en ny uke med «Hotel Cæsar», og nå får du en smakebit på hva du har i vente. Du kan blant annet glede deg til en gjesteopptreden av Aylar Lie.

Vil Juni avsløre Måne?

Runa har problemer med å takle møtet med faren. I hele oppveksten har hun fått vite at moren ikke visste hvem faren er, og så viser det seg at Bea har hatt informasjon og navnet på faren hele tiden. Bea får virkelig kjenne på smerten over å ha holdt opplysningene om faren skjult for datteren. Kan forholdet mellom mor og datter blir bra igjen?

Juni kommer overraskende tidlig hjem fra London, og kommer midt i frokosten til Stellan og Måne. Vil Juni avsløre Måne sitt hemmelige forhold?

Juni er spent på å møte Arnfinn, det er han som har bedt henne om å komme hjem fra London.Vil han ha henne tilbake? Det Juni ikke vet, er at Monika befinner seg i leiligheten til Arnfinn.

Les også: «Hvaler»-skaperen blir ny «Hotel Cæsar»-sjef

Jakter Runas far

Arnfinn har problemer med å fortelle Juni om forholdet sitt til Monika, og ender i stedet opp med å invitere Juni med på konsert.

Følg «Hotel Cæsar» på Facebook!

Runa bryter all kontakt med moren, og forteller faren at hun har bodd i fosterhjem mens moren sonet straff for narkosmugling. Jan blir ikke begeistret når han får vite at datteren hans ble overlevert til fremmede mennesker.

Artisten Kassandra gjør sitt inntog på Hotel Cæsar. Kassandra spilles av Aylar Lie.

Se «Hotel Cæsar» på TV 2 mandag til torsdag klokken 19.30.

Les mer om «Hotel Cæsar» her.