Damer i korte skjørt, biler med lave skjørt og blanke felger   du får alt i Fast Five Sweden kortfilmen/traileren som tar for seg rånemiljøet i Sverige.
Damer i korte skjørt, biler med lave skjørt og blanke felger du får alt i Fast Five Sweden kortfilmen/traileren som tar for seg rånemiljøet i Sverige.

Fast five Sweden: Tøff og usminket rånefilm

Du kan jo gjette hvem som er helten? Se video!

Da The Fast and the Furious-filmene kom på løpende bånd, fikk endelig rånerne sine egne actionfilmer. Det var røyk, svidd gummi, damer og sladding fra første til siste sekund.

De amerikanske filmene byr på typiske gatebiler, signert Honda, Toyota, Nissan og Mazda – og supplerer med noen klassiske amcar-ikoner.

Høy Volvo-faktor

Men nå er det svenskene sin tur – Fast Five Sweden har laget en "film" på 2 og et halv minutt. En hyllest, eller kanskje en parodi på FF-filmene?

Uansett – snakk om knalltøff film!

Her er det biler, i all hovedvekt Volvo selvsagt, i fri utfoldelse – og vi får et lynkjapt innblikk i rånerverden som regjerer i nabolandet vårt.

LES OGSÅ: Norsk rånerokkupasjon av Strømstad

Gi oss mer!

Og i motsetning til FF-filmene er det ekte – og vi får lyst til å se mer. La oss få en helaftens rånefilm – med hårete 740-er, ungdomsdrama, stikkflammer, lakk og lær, streetrace, uhell og alt som hører til ...

Mens vi venter på at noen skal høre denne bønnen, så får vi ta til takke med det lille innblikket vi får her. Sett deg til rett og nyt!

Vil du se mer av dette? Bruk kommentarfeltet under:

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=E7NKwDBGSBI

LES OGSÅ: Vil ha rånerne ut i skogen