Deadline Day
Deadline Day
Premier League

Slik var Deadline Day

Vi fulgte utviklingen minutt for minutt. Få med deg de viktigste overgangene her!

I løpet av en hektisk Deadline Day kan det være vanskelig å få oversikten over alle de viktigste overgangene, både i England, Norge og ellers rundt om i Europa.

LES OGSÅ: Alsaker om Rooney-ryktene: – United er ikke lenger like avhengig av Wayne Rooney
LES: Slik ser du Deadline Day på TV 2

Nederst i denne artikkelen kan du lese alle de bekreftede overgangene i Premier League. Du kan også se ryktene og de viktigste nyhetene slik vi oppdaterte den gjennom overgangsvinduets siste dag.

Siste bekreftede Premier League overganger:

Javi Garcia - Benfica til Manchester City
Clint Dempsey - Fulham til Tottenham
Steven N'Zonzi - Blackburn til Stoke
Ashkan Dejagah - Wolfsburg til Fulham
Michael Essien - Chelsea til Real Madrid (lån)

Her er noen av de viktigste ryktene fra Deadline Day:

01:40 BBC Sport melder at Tottenham har gitt opp João Moutinho.

01:38 Harry Kane har gått på lån fra Tottenham til Norwich.

01:00 BBC Radio 5 Live sier at Tottenham har fått akseptert en utsettelse i forbindelse med Moutinho-overgangen.

00:50 Daniel Levy er fremdeles på Spurs Lodge og håper på å sikre seg João Moutinho i løpet av natten.

00:42 Javi Garcia er klar for Manchester City. Les:Manchester City sikret seg Deadline Days dyreste spiller

00:35 Tottenhams overgang for Clint Dempsey er bekreftet. Les: Dempsey valgte Tottenham

00:34 Brighton har sikret seg David Lopez fra Athletic Bilbao. Det melder Sky Sports.

00:32 Vi venter fremdeles på bekreftelse på overgangene som omhandler Clint Dempsey til Tottenham og Javi Garcia til Manchester City, samt Fulhams lånesignering av Wilson Palacios.

00:23 Stoke har sikret seg Steven N'Zonzi fra Blackburn. Han blir dermed den tredje midtbanespilleren inn portene på Britannia Stadium i dag etter Charlie Adam og Maurice Edu.

00:21 Yossi Benayoun bekrefter på Twitter at han er klar for West Ham på utlån og at han ikke kan vente på å returnere til gamleklubben.

00:16 Fulham har signert Ashkan Dejagah fra Wolfsburg. Iraneren har skrevet under en treårskontrakt på Craven Cottage.

00:12 Michael Essien lånes ut til Real Madrid den kommende sesongen. Det bekrefter klubben på sin offisielle hjemmeside. Les saken: Michael Essien lånes ut fra Chelsea til Real Madrid

00:00 Overgangsvinduet er stengt, men vi venter fremdeles spent på at flere overganger skal bekreftes!

23:58 Tidligere Milan- og Newcastle-midtstopper Oguchi Onyewu har gått på lån fra Sporting Lisboa til Malaga.

23:55 Watford bekrefter på sine hjemmesider at fem Udinese-spillere (!) er klare for sesonglangt lån på Vicarage Stadium. Det dreier seg om Jean-Alain Fanchone, Neuton Piccoli, Joel Ekstrand, Cristian Battocchio og Fernando Forestieri.

23:50 João Moutinho ser nå ut til å bli værende i FC Porto. Det melder Sky Sports.

23:48 Joey Barton og Stephane Mbia skifter klubb. Barton lånes ut til Marseille, mens Mbia blir QPRs tolvte (!) nysignering denne sommeren.

23:45 Sky Sports melder at Clint Dempsey har signert for Tottenham.

23:41 Nicky Maynard går fra West Ham til Cardiff. Angriperen har signert en kontrakt på tre år med Championship-klubben.

23:38 Siste Sky Sports-nytt fra Stoke melder at Wilson Palacios kan være på vei til Fulham, mens Steven N'Zonzi kan komme til å bli Stoke-spiller i løpet av kvelden.

23:34: Liverpool bekrefter at de har solgt 21-åringen Nathan Eccleston til Blackpool.

23:30 Tom Huddlestone kan komme til å forsvinne fra Tottenham før midnatt. Midtbanespilleren er nevnt som en potensiell del av avtalen som bringer Clint Dempsey til White Hart Lane.

23:29 Sky Sports melder at Joey Bartons overgang til Marseille endelig er i ferd med å bli sluttført. Stephane Mbia ser ut til å gå andre veien.

23:18: Aston Villa bekrefter at spissen Christian Benteke er klar for klubben. Belgieren kommer fra Gent for i underkant av 55 millioner kroner.

23:04 Hugo Lloris er klar for Tottenham. Det bekrefter Lyon på sine offisielle hjemmesider. Les saken her:Lloris bekreftet klar for Tottenham

22:50 Yossi Benayoun ser ut til å signere for West Ham på lån for den kommende sesongen.

22:44 Everton signerer Kilmarnocks unggutt Matthew Kennedy. 17-åringen er kantspiller og ankommer Goodison Park-klubben for en ukjent sum.

22:42 West Bromwich har sikret seg Goran Popov på ett års utlån fra Dynamo Kiev. Det bekrefter klubben på sine egne hjemmesider.

22:41 Manchester City har sikret seg Matija Nastasic fra Fiorentina og har sendt Stefan Savic motsatt vei som en del av avtalen.

22:36 Southampton har sikret seg den amerikanske U20-keeperen Cody Cropper. 19-åringen har vært på prøvespill etter å ha blitt frigitt fra Ipswich tidligere i sommer.

22:34 Tottenham skal ha sikret seg Hugo Lloris og (utrolig nok) er Clint Dempsey også på medisinsk test i klubben. Dette melder Sky Sports.

22:32 Aston Villa signerer Ashley Westwood fra Crewe Alexandra. Dette melder klubben selv på sine offisielle sider.

22:30: SkySports melder at Real Madrid og Chelsea er i forhandlinger om en overgang, trolig lån, for Michael Essien.

22:16 Yohan Cabaye kan se ut til å være et meget godt skjult overgangsmål for Manchester United. Ifølge ryktene skal Newcastle-spilleren være svært aktuell for de røde.

22:10 Nottingham Forest sikret seg tidligere i dag David McGoldrick på lån fra Coventry, og har også Southamptons Billy Sharp forsterket skogvokterne på spissplass på lån ut sesongen.

22:01 Ifølge Sky Sports skal Club Brügges midtbanespiller Vadis Odjidja-Ofoe være nære en overgang til Fulham. Medisinsk test skal være gjennomført.

21:53 Javi Garcia skal være på plass i Manchester for å skrive under for Manchester City. Sky Sports melder at Benfica-spilleren skal i møter med de lyseblå utover kvelden for å sluttføre en overgang verdt snaue 150 millioner kroner.

21:46 Sky Sports melder at Liverpool trolig har handlet ferdig for sommeren. Klubben ville ikke strekke seg til mer enn 37 millioner kroner for Clint Dempsey, noe som skal ha vært uaktuelt for Fulham. Aston Villa skal derimot ha vært villige til å by 46 millioner pluss ytterligere 18 millioner i tilleggsutbetalinger.

21:32 Blackburn har signert Grzegorz Sandomierski fra Genk på ett års utlån. La oss håpe de som skal trykke Rovers-drakter holder tungen beint i munnen.

21:20: AZ bekrefter på sine hjemmesider at Markus Henriksen har endelig har satt sin signatur på en kontrakt som strekker seg frem til sommeren 2017. Les mer: Nå er Markus Henriksen AZ-spiller

31:17 Rykter i tyske aviser skal ha det til at Henning Hauger kan være på vei tilbake til norsk fotball og Lillestrøm. Det skal dreie seg om et lån fram til januar.

21:11 Ifølge rapporter skal Aston Villa være enige med Gent om en overgangssum på rundt 65 millioner kroner for spissen Christian Benteke. Kun medisinsk test gjenstår.

21:05 Everton har sikret seg Bryan Oviedo fra FC København. Spilleren fra Costa Rica har signert en fireårskontrakt på Goodison Park.

20:57 Sky Sports melder at Stephen Dobbie skal være på vei fra Swansea til Brighton.

20:55 Både Maurice Edu og Charlie Adam kan komme til å være med i Stoke-troppen mot Wigan lørdag. Edu får draktnummer 13, Adam 16.

20:53 Stephane Mbia er i øyeblikket i gang med den medisinske testen til QPR, og kan med det bli klubbens tolvte sommersignering.

20:48 Lyon bekrefter at Michel Bastos ikke blir Fulham-spiller. Bernard Lacombe uttaler at de fikk en forespørsmål, men at Bastos blir værende i den franske klubben.

20:46 Stephen Dobbie er klar for Brighton. Spissen kommer fra Swansea for en ukjent overgangssum.

20:44 Tidligere Lillestrøm-spiller Anthony Ujah lånes ut fra Mainz til Köln den kommende sesongen.

20:42 Russiske Anzji skal være interesserte i å sikre seg Real Madrids Lassana Diarra i løpet av kvelden. Dermed blir det neppe noen Premier League-retur på «Lass».

20:37 Sky Sports melder at Hugo Lloris nå har returnert til Spurs Lodge etter å ha fullført sin medisinske test.

20:32 Flere Lyon-spillere skriver sine avskjedstweets til Hugo Lloris. En overgang til Tottenham virker med det å være nærere enn noensinne.

20:31 Roberto Di Matteo bekrefter at grunnen til at Michael Essien ikke er i Chelsea-troppen er et mulig utlån. Italieneren vil ikke si hvilken klubb det er snakk om.

20:29 Manchester Citys Dedryck Boyata skal være på det nærmeste klar for utlån til FC Twente.

20:20: Edinson Cavani har skrevet under ny kontrakt med Napoli som strekker seg til 2017. Dermed kan nok spekulasjonene om en overgang for spissen skrinlegges.

20:02 Dag Alexander Olsen er klar for Odd Grenland ut sesongen. Spissen har en fortid i Valencia og Tottenham og var på prøvespill for Vålerenga tidligere i sommer.

19:48 Bologna bekrefter på sine offisielle hjemmesider at Gaston Ramirez blir solgt til Southampton. Les saken: Ramirez endelig klar for Southampton

19:38 QPR-spissen Jay Bothroyd ser ut til å være overflødig på Loftus Road. Nå er han klar for et halvt års utlån til Sheffield Wednesday.

19:28 Daniel Sturridge er på benken, mens Michael Essien ikke er med i troppen til Chelseas kamp mot Atletico Madrid i den europeiske supercupen i kveld. Dette setter ny fart på overgangsryktene rundt duoen.

19:12 Gael Kakuta lånes ut fra Chelsea til Vitesse Arnhem. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

19:09 Maurice Edu skriver på Twitter at han endelig er klar for Stoke. – Jeg gleder meg og ser frem til dette neste steget i min karriere, skriver Rangers-spilleren.

19:01 Abdurahim «Ibba» Laajab er klar for Stabæk. På sine hjemmesider skriver bæringene at kantspilleren lånes inn fra Vålerenga resten av sesongen.

18:56 Bologna bekrefter på sine hjemmesider at Alberto Gilardino er klar for klubben. Dermed åpnes det nok opp for at Gaston Ramirez blir Premier League-spiller i løpet av kvelden.

18:50 Javier Saviola er klar for Malaga. 30-åringen returnerer dermed til La Liga etter å ha vært i portugisiske Benfica de siste tre sesongene.

18:40 Christian Benteke skal ha satt seg på flyet til Birmingham for å fullføre sin overgang fra belgiske Genk til Paul Lamberts Aston Villa.

18:38 Clint Dempsey linkes til sin tredje klubb bare i løpet av dagen. Nå melder Sky Sports at Tottenham har kastet seg inn i kampen om amerikaneren.

18:35 Serie A-klubben Juventus bekrefter på sine hjemmesider at Nicklas Bendtner er klar for ett års utlån i Torino-klubben. Les saken her: Juventus sikret seg Bendtner

18:26 Ryan Babel returnerer til gamleklubben Ajax. Det skriver Sky Sports.

18:24 Liverpools reservekeeper Peter Gulacsi ser ut til å havne i Spania og Xerez. Sky Sports melder om en låneovergang.

18:22 Nicklas Bendtner skal være så godt som klar for Juventus. Ifølge Sky Sports signerer dansken på lån med mulighet for permanent overgang.

18:16: Sky Sports skriver at Liverpool håper på å resignere Yossi Benayoun på lån fra Chelsea i løpet av kvelden. Israeleren spilte over 90 kamper for de røde mellom 2007 og 2010.

18:10 Ifølge den italienske siden gianlucadimarzio.com er Gaston Ramirez klar for Southampton. Nigel Adkins bekrefter også at Saints er veldig optimistisk med tanke på å sikre seg spilleren.

17:58 Valencias Pablo Hernández er klar for Swansea. Spanjolen kommer for drøye 50 millioner kroner, noe som er klubbrekord for waliserne. Les også: Valencia-stjerne erstatter Sinclair

17:50 Maurice Edu har fått godkjent arbeidstillatelse i England, og dermed kan overgangen fra Rangers til Stoke gjennomføres i løpet av kvelden.

17:43 Swansea skal ifølge Cadena Ser Radio ha lagt inn bud på Real Betis-spilleren Beñat Etxebarría. Budet skal være verdt omtrent 110 millioner kroner.

17:36 Roque Santa Cruz uttaler at det var Mesterligaen som lokket ham til Malaga. Manchester City-spissen skriver under for spanjolene så snart den medisinske testen er gjennomført.

17:32 Chelsea-talentet Nathaniel Chalobah skal være på det nærmeste klar for utlån til Gianfranco Zolas Watford.

17:04: Sandefjord bekrefter på sine hjemmesider at de har sikret seg ytterligere forsterkninger på overgangsvinduets siste dag. Tidligere i dag ble Kamal Saaliti klar for hvalfangerne, nå er også Vålerenga-spiller Dawda Leigh enig med klubben.

16:52 QPR har også en medisinsk test på gang. Stephane Mbia fra Marseille er bare detaljer fra å gjennomføre en overgang til London-klubben.

16:50 Lyon-keeper Hugo Lloris er på Spurs Lodge og klar for å gjennomgå den medisinske testen til Tottenham. Klubbene skal være enige om en overgangssum.

16:48 Maicon er også klar for Roberto Mancinis mannskap. Les saken om signeringen av begge spillerne her.

16:28 Richard Wright er klar for Manchester City. Den tidligere Arsenal-keeperen var for øyeblikket klubbløs.

16:25: Dimitar Berbatov er klar for Fulham. Les saken her: Dimitar Berbatov klar for Fulham

16:10: Southampton-manager Nigel Adkins sier til klubbens Twitter-profil at han er svært nære ved å sikre seg uruguayaneren Gastón Ramírez.

15:37: Hamburgs offisielle Twitter-profil har bilde av Rafael van der Vaart med sin nye drakt. Dermed er overgangen offisiell. Les saken her!

15:36: Ståle Solbakken har sikret seg den svenske 17-åringen Tim Jakobsson. Midtbanespilleren har signert en toårskontrakt og går inn på akademilaget til ulvene.

15:32 Manchester City og Benfica skal ifølge Sky Sports være enige om en pris på i underkant av 230 millioner kroner for Javi Garcia.

15:24 Bryan Oviedos overgang fra FC København til Everton ser ut til å gå i orden. Landslagsspilleren fra Costa Rica har fått arbeidstillatelse og blitt enig om kontrakt med Merseysiderne.

15:18 Roque Santa Cruz skal være på medisinsk test hos Malaga. Manchester City-spissen ser dermed ut til å være ferdig på Etihad Stadium.

15:13: Rafael van der Vaart sin overgang til Hamburg skal være i boks. Nederlenderen skal være klar til morgendagens kamp mot Werder Bremen.

15:10: Den franske avisen Le Parisien hevder at Lyon har akseptert et bud fra Fulham på brasilianeren Michel Bastos.

15:04: Så til litt nyheter fra Tippeligaen. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo bekrefter til ta.no at klubben jobber med å hente nye spillere. Den tidligere Stabæk-spilleren Somen Tchoyi er i kikkerten, men Fagermo tror tiden kan bli for knapp.

15:02: Giovani Dos Santos er enig med Real Mallorca om en overgang fra Tottenham. Mexikaneren har signert en fireårskontrakt med spanjolene.

14:53: Mark Hughes sier at Marseilles Stephane M'Bia er på vei til klubben. Manageren sier at spilleren er på vei og forhåpentligvis vil en medisinsk undersøkelse og avtale være i boks i løpet av dagen.

14:52 Ibrahim Afellay lånes ut fra Barcelona til Schalke. Det bekrefter Bundesliga-klubben på sine hjemmesider.

14:50: Arsenal bekrefter på sine hjemmesider at Park Chu-Young forlater Emirates i én sesong. Angripsspilleren ar kommet til enighet med den spanske klubben Celta Vigo om et lån.

14:48: Flere store nyheter kommer fra SkySports i skrivende stund. Den brasilianske backen Maicon skal være enig med Manchester City om en overgang fra Inter, og er ventet å bli klar for klubben innen kort tid.

14:34: SkySports melder at klubben er enige med Porto om en overgang for midtbanespilleren João Moutinho. Prislappen på portugiseren skal ligge i området rundt 200 millioner kroner. En overgang for Lyon-keeper Hugo Lloris er også nært forestående. Spurs skal ha nådd frem med et bud på rundt 85 millioner kroner.

14:06: Danny Rose forlater Tottenham på lån i én sesong til Sunderland. Det bekrefter Spurs på sine hjemmesider.

13:56: Stoke bekrefter på sine hjemmesider at Charlie Adam har signert en fireårskontrakt med klubben. Skotten kommer fra Liverpool og er Stokes femte kjøp denne sommeren.

13.44: Liverpool bekrefter på sine hjemmesider at midtbanespiller Jay Spearing forlater Anfield på lån ut 2012-/2013-sesongen til Bolton.

13.31: Juventus sin legende Alessandro Del Piero har omsider fått seg ny klubb. Nå flytter italieneren til Australia, og skal spille for Sydney FC de neste sesongene. Det bekrefter den australske klubben i en pressemelding fredag ettermiddag.

13.30: João Moutinho er et skritt nærmere en overgang til Spurs. Det mener i hvert i fall Sky Sports News å ha kjennskap til. Andre Villas-Boas har i lang tid jaktet på Portugals playmaker.

– Jeg er glad for at alt nå er klart og for at jeg nå er en City-spiller

13.22: Manchester City bekrefter på sine hjemmesider at Scott Sinclair har signert for klubben. Han er spilleklar for City og forventes å være i troppen som møter QPR på lørdag. – Jeg er glad for at alt nå er klart og for at jeg nå er en City-spiller, sier Sinclair.

13.20: Manchester Uniteds direktør David Gill avviser på det sterkeste at klubben går med planer om å selge Wayne Rooney. – Han er ikke til salgs - uansett pris, slår han fast. Her kan du lese saken.

12.40: Roberto Mancini sier på en pressekonferanse fredag at han håper at Manchester City kan presentere fem nye spillere (!) på overgangsvinduets siste dag. Les saken her!

12.36: Sky Sports melder at Real Mallorca henter Birminghams Nikola Zigic.

12.30: Liverpool og Stoke er blitt enig om en overgangssum for Charlie Adam. Midtbanespilleren er på plass i Stoke for en medisinsk sjekk.

11.47: TalkSport melder at Manchester City har lagt inn et bud på David Villa! Kan dette bli overgangsvinduets store overgang?

10.30: Nigel de Jong skal være klar for Milan.

10.10: Sir Alex Ferguson vet ikke hvor Dimitar Berbatov går. Ifølge SkySports sier han «for alt jeg vet, er han i Tottenham». Les saken her.

09.45: The Guardian melder at Dimitar Berbatov er klar for Fulham.

09.30: Charlie Adam skal ifølge SkySports være på Stokes treningsfelt.

09.20: Javier Saviola skal ifølge Tuttomercatoweb.it være klar for Malaga.

09.00: Jay Spearing skal være klar for Bolton på et seksmånederslån, melder SkySports.

08.52: Liverpools Joe Cole har sagt nei til en overgang til russiske Spartak Moskva.

08.50: Juventus bekrefter at Nicklas Bendtner går igjennom medisinsk test for klubben.

08.30: Esteban Granero går til QPR fra Real Madrid, og har skrevet en fireårskontrakt med London-klubben. Det bekrefter klubben på sin hjemmeside.

08.00: TV 2 Sporten har allerede publisert artikkel på de siste ryktene på overgangsvinduets siste dag. Her er de siste ryktene.

07.40: Lloris og Tottenham enige om de personlige betingelsene. Alt som gjenstår er at klubbene blir enige om en overgangssum. Les saken her.

07.01: Andy Carroll skal spille på lån for West Ham. Overgangen ble bekreftet torsdag kveld. Les saken: Carroll til West Ham: – Det føles fantastisk

Premier League - inn og ut:

Arsenal
Ut:
Nicklas Bendtner - Juventus (lån)
Park Chu-Young - Celta Vigo (lån)
Aston Villa
Inn:
Christian Benteke - Gent
Ashley Westwood - Crewe Alexandra
Jordan Bowery - Chesterfield
Chelsea
Ut:
Michael Essien - Real Madrid (lån)
Gael Kakuta - Chelsea til Vitesse (lån)
Thorgen Hazard - Zulte Waregem (lån)
Everton

Inn:
Bryan Oviedo - FC København til Everton
Matthew Kennedy - Kilmarnock
Fulham

Inn:
Ashkan Dejagah - Wolfsburg
Dimitar Berbatov - Manchester United
Kieran Richardson - Sunderland til Fulham
Ut:
Clint Dempsey - Tottenham
Liverpool

Ut:
Nathan Eccleston - Blackpool
Charlie Adam - Stoke
Jay Spearing - Bolton (lån)
Andy Carroll - West Ham (lån)
Manchester City

Inn:
Javi Garcia - Benfica
Matija Nastasic - Fiorentina
Maicon - Inter Milan
Richard Wright - klubbløs
Scott Sinclair - Swansea
Ut:
Stefan Savic - Fiorentina
Dedryck Boyata - Twente (lån)
Roque Santa Cruz - Malaga (lån)
Nigel de Jong - AC Milan
Ryan McGivern - Hibernian (lån)
Manchester United

Ut:
Dimitar Berbatov - Fulham
Newcastle

Ut:
Paul Dummett - St. Mirren (lån)
Norwich

Inn:
Harry Kane - Tottenham (lån)
Ut:
George Francomb - AFC Wimbledon (lån)
QPR

Inn:
Stephane Mbia - Marseille
Esteban Granero - Real Madrid
Ut:
Joey Barton - Marseille (lån)
Jay Bothroyd - Sheffield Wednesday (lån)
Patrick Agyemang - Stevenage
Reading

Ingen
Southampton

Inn:
Gaston Ramirez - Bologna
Cody Cropper - klubbløs
Emmanuel Mayuka - Young Boys
Ut:
Billy Sharp - Nottingham (lån)
Dean Hammond - Brighton (lån)
Stoke

Inn:
Stephen N'Zonzi - Blackburn
Maurice Edu - Rangers
Sunderland

Inn:
Danny Rose - Tottenham (lån)
Ut:
Kieran Richardson - Fulham
Swansea

Inn:
Pablo Hernández - Valencia
Ut:
Stephen Dobbie - Brighton
Federico Bessone - Swindon
Scott Sinclair - Manchester City
Andrea Orlandi - Brighton
Tottenham

Inn:
Clint Dempsey - Fulham
Hugo Lloris - Lyon
Ut:
Harry Kane - Norwich(lån)
Rafael van der Vaart - Hamburg
Giovani Dos Santos - Real Mallorca
Danny Rose - Sunderland (lån)
West Brom

Inn:
Goran Popov - Dynamo Kiev
West Ham

Inn:
Andy Carroll - Liverpool (lån)
Yossi Benayoun - West Ham (lån)
Ut:
Nicky Maynard - Cardiff
Wigan

Ut:
Roman Golobart - Tranmere (lån)

Norge - inn og ut:

Henning Hauger - Hannover til Lillestrøm (lån)
Dag Alexander Olsen - klubbløs til Odd Grenland
Abdurahim «Ibba» Laajab - Vålerenga til Stabæk (lån)
Tosaint Ricketts - til Vålerenga
Dawda Leigh - Vålerenga til Sandefjord
Kamal Saaliti - Sandnes Ulf til Sandefjord
Magnus Lekven - Odd Grenland til Esbjerg
Nils Petter Andersen - Egersund til Sandnes Ulf
Martin Pusic - Vålerenga til FFK
Steinar Pedersen - LSK til Start
Mikkel Vendelboe - Esbjerg til Hønefoss
Toni Kolehmainen - TPS til Hønefoss
Robert Stene - Ranheim til FFK
Marcus Pedersen - Vitesse til OB (lån)
Henrik Kjelsrud Johansen - Raufoss til Haugesund

Andre utvalgte - inn og ut:

Luca Toni - Al Nasr til Fiorentina
Alberto Gilardino - Genoa til Bologna
Javier Saviola - Benfica til Malaga
Alessandro Del Piero - Juventus til Syndey FC
Ibrahim Afellay - Barcelona til Schalke 04 (lån)

Har vi glemt noen viktige overganger? Tips oss i kommentarfeltet under!