Adil Khan og Juice Crew i Norske Talenter (Foto: TV 2)
Adil Khan og Juice Crew i Norske Talenter (Foto: TV 2)

Adil Khan til dansegruppa Juice: – Jeg elsker dere!

Se danseopptredenen som blåste dommerne av banen.

Stående applaus og en ropende Mia Gundersen var det første som ventet dansegruppa Juice Crew da de var ferdig med sesongens aller første «Norske Talenter»-audition.

– Oh, lord. Åh... Ok, nå må jeg samle meg. Gutta, det her er awesome, amazing. Dette her er sinnssykt bra. Jeg elsker dere! Rett og slett, sa dommer Adil Khan da salen omsider hadde roet seg.

Mia Gundersen var ikke mindre imponert.

– Jeg har nesten ikke ord jeg, altså. Jeg er helt utslitt. Det var helt perfekt! For en start, gutter!

Se Juice Crews opptreden og dommernes tilbakemeldinger i videoen ovenfor!

Overlykkelige

Og med tre ja fra de tre dommerne, er Juice Crew videre til neste runde av talentkonkurransen. Gruppa består av Dejan Karic og Raid Al-Idani fra Sarpsborg og Hassan Elahi og Mohammad Aldasoki fra Oslo. Sistnevnte forteller at dommernes tilbakemeldinger var akkurat det de hadde håpet på.

– Det var det vi jobbet for. Vi hadde virkelig lyst til å få gode tilbakemeldinger, og vi jobbet hardt for å få gode tilbakemeldinger. Så den traff perfekt. Det var det vi ville høre, så vi ble overlykkelige, sier han til tv2.no.

Se alle kveldens auditions om igjen her!

Danset sammen i ett år

Aldasoki forteller at de fire guttene, som er i alderen 17-20 år, ikke har danset sammen i mer enn ett år.

– Alle har danset før og satset like mye, men det var bare ett år siden vi traff hverandre og begynte å danse sammen. Men vi vil ikke vise at vi bare har jobbet sammen i ett år, vi håper folk skal tro at vi har vært sammen i ti år og at vi er erfarne. Der de proffe jobber en time, så jobber vi to for å ta det igjen.

Nå håper Juice Crew at de går hele veien til liverundene i «Norske Talenter».

– Det betyr mye for oss å gå videre, like mye som det vi har ofret. Tid fra alt vi bryr oss om. Familie, skole, jobb. Så vi satser virkelig på dette, sier Aldasoki.

Du kan se «Norske Talenter» fredager klokken 20.00 på TV 2. Les alt om dommerne og deltakerne på tv2.no/norsketalenter.