BABYRYKTER: Svensk Damtidning antyder at kronprinsesse Victoria og Prins Daniel venter sitt andre barn.
BABYRYKTER: Svensk Damtidning antyder at kronprinsesse Victoria og Prins Daniel venter sitt andre barn.

Svensk Damtidning hevder at Kronprinsesse Victoria er gravid

– Hun hadde veldig glade øyne og en liten, liten kul på magen.

I februar 2012 ble kronprinsesse Victoria og prins Daniel foreldre for første gang, da lille Prinsesse Estelle Silvia Ewa Mary kom til verden.

Nå antyder Svensk Damtidning at den svenske kronprinsessen og prins Daniel venter sitt andre barn sammen.

Les også: Victoria dropper OL for datteren

Kul på magen

Torsdag skriver Svensk Damtidning at Victoria nylig vakte oppsikt under jobbdebuten for høsten. Kronprinsessen stilte opp i en tettsittende kjole, og flere skal ha lagt merke til den lille kulen på magen.

– Det er ikke umulig. Kronprinsessen har vært veldig pigg etter Estelles fødsel. Den seneste tiden har Victoria og Daniel hatt mye tid for seg selv. I hele sommer har Victoria ikke båret noen ringer på sine hovne fingre, noe som kan tyde på graviditet, skriver Svensk Damtidning.

Ifølge bladet strålte den svenske kronprinsessen under en pressekonferanse og så ut som en vordende mor.

– Hun hadde hovne fingre, to veldige glade øyne og en liten, liten kul på magen. Det var alt som trengtes for at håpet om enda mer babylykke skulle vekkes, skriver bladet.

Les også:Nå er prinsesse Estelle døpt

– Ønsker seg flere barn

Kongehusekspert Kjell Arne Totland er usikker på om ryktene stemmer, men påpeker at Svensk Damtidning ikke er «hvilket som helst blad».

– Kong Carl Gustafs søskenbarn, Monica Bonde, arbeider i redaksjonen i Svensk Damtidning, og de pleier å ha gode kilder. Det har skjedd før at kongelige kvinner har født barn med et drøyt års mellomrom. Victoria og Daniel har dessuten sagt at de ønsker seg flere barn - og at det ikke bør være så stor avstand i alder. Victoria har utvilsomt hentet fram igjen klær hun brukte, da hun gikk gravid med Estelle, sier kongehuseksperten, men legger til:

- Svensk Damtidning har også tatt grundig feil noen ganger - så vi får nok bare vente og se...

Les også:– Hun var et veldig etterlengtet barn