Jermain Defoe (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Jermain Defoe (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Ny kontrakt for Defoe

Tottenham-spissen har signert for tre nye år på White Hart Lane.

Følg transfersvinduet direkte i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet!

Tottenham bekrefter torsdag på sine hjemmesider at Jermain Defoe har skrevet under en ny kontrakt som binder ham til White Hart Lane-klubben i tre nye sesonger.

Dermed avslutter den engelske landslagsspissen spekulasjonene om at han er på vei bort fra Nord-London i dette overgangsvinduet.

Les også:Dembélé etter Spurs-overgangen: – Jeg har en barndomskompis i klubben

29-åringen spilte sin 300 kamp for Tottenham mot West Bromwich forrige helg, og har med sine 119 mål for klubben tiende flest scoringer i de liljehvites historie.

Spissen signerte for første gang for klubben i januar 2004, da han kom fra West Ham for det som den gangen var rundt 60 millioner kroner. Fire år senere gikk han til Portsmouth i januarvinduet sesongen 2007/2008, men allerede ett år senere var han tilbake på White Hart Lane som en del av Harry Redknapps revolusjon i Nord-London.

Siden returen i januar 2008 har Defoe lagt bak seg tre og en halv sesong i Nord-London, med 2009/2010-sesongen som det store høydepunktet. Da endte han på 18 ligascoringer (blant annet fem i en og samme kamp mot Wigan) i en sesong som endte med kvalifisering for Mesterligaen for de liljehvite.

Har du Defoe på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Defoe i nettet (Foto: Ian MacNicol/Afp)
Defoe i nettet (Foto: Ian MacNicol/Afp)

Tror du Tottenham henter en spisspartner til Defoe på fredag? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!