Her brannen akkurat startet   og straks er bilen overtent.
Her brannen akkurat startet og straks er bilen overtent.

Tente på bilen til sjefen

Denne hevnen var kanskje ikke så smart...? Se video:

Klippet under er filmet av et overvåkningskamera ved en parkeringsplass – der blant annet en Hummer står parkert.

Så kommer det en kar gående stille og rolig inn fra høyre, bærende på et par spann. Ser kanskje uskyldig ut – selv når han kaster innholdet utover bilen.

Men det er inntil han velger å plukke fram det som kanskje er historiens minste lighter, for så å sette ild til væsken, som viser seg å være bensin.

SE VIDEO: Børner til det begynner å brenne

Lukter svidd

Det er ifølge informasjonen til klippet snakk om en ansatt som skal ta hevn på sjefen. Og han synes den digre Hummer H2-SUV-en egner seg utmerket til litt avreagering.

Et par små hull i planen finnes riktignok: For det første bør en sørge for å kunne stå litt lenger unna når en starter den eksplosjonsaktige brannen. Noen har nok svidd litt mer av sveisen enn planlagt. Gjerningsmannen løper i alle fall fra stedet like etterpå – en erfaring rikere.

SE VIDEO: Her sprenger de en Rolls-Royce

Ny bil

For det andre innebærer trolig brannen intet mindre enn at sjefen får flunkende ny H2 om han vil det. Så en kan jo spørre seg om det var verdt det?

Litt fascinerende er det ellers å se hvor mye som skal til for å slukke brannen – og hva som i løpet av noen minutter skjer med en bil når den står i full fyr ...

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=391_1346271306

LE OGSÅ: Sjelden Jaguar-perle begynte å brenne