OPERERT: Tor Fløysvik innrømmer at han ikke tok helsen på alvor.
OPERERT: Tor Fløysvik innrømmer at han ikke tok helsen på alvor.

Tor Fløysvik om sykdommen:– Jeg var en klovn

– Det ble bare verre og verre.

I desember i fjor avslørte «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik at han måtte gjennom to operasjoner like før jul.

– HERLIG! Herlig å takke nei til alt og alle. Prioritet for resten av året, hentes fra øverste hylle. Og da blir det kun familien, og de to operasjonene, som jeg naturligvis burde ha utført for lenge siden, skrev Fløysvik på sin Facebook-side.

Les også: Tor Fløysvik operert

– Det ble bare verre og verre

Nå avslører Fløysvik ovenfor «God kveld Norge» at han ikke tok helsen sin på alvor.

– Jeg var en klovn. Jeg trodde at noen skavanker som jeg har levd med i 20 år, de kunne jeg da bare leve med resten av livet. Det kunne jeg ikke, og det ble bare verre og verre. Til slutt endte det med tarmslyng der jeg måtte operere og sette inn ekstra utstyr i kroppen. Jeg fikk beskjed om å holde meg unna pressen og alt annet i seks måneder og det har jeg gjort, sier «Skal Vi Danse»-dommeren til God Kveld Norge.

Etter seks måneder som sykemeldt er Fløysvik klar for trening og nye utfordringer igjen.

– Jeg gleder meg mest til å begynne å løpe igjen, og kanskje ta av meg noen kilo. Utfordingen kommer jo med Skal Vi Danse. Det er et eller annet man skal gjøre hele tiden. Jeg kommer til å slanke meg før dette begynner, sier en lattermild Fløysvik.

Les også: Tor Fløysvik gikk under jorden etter operasjon

Klar for ny runde av «Skal vi danse»

Til høsten er TV 2 klar for den åttende sesongen av «Skal vi danse» der foreløpig 10 kjendiser skal kjempe om dansepokalen. Til tross for at det blir utfordrende, gleder dommeren seg til en ny danserunde.

– Det er en veldig spennende gjeng så jeg tror det blir kjempe bra. Det er ofte en blanding av de som har «show» i seg og de som er ivrige etter å lære som vinner. Jeg håper det blir en riktig vinner, men det hadde jo vært gøy om det ble en kvinnelig vinner. Det er på tide, sier Tor.

Les også:Derfor havnet Tor Fløysvik på operasjonsbordet