BLE TO I TV2: Fv: Dyveke Vibe Henschien og Thomas Henschien, Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav, Beate Anita Daae og Pål T. Jørgensen.
BLE TO I TV2: Fv: Dyveke Vibe Henschien og Thomas Henschien, Silje Hvarnes og Gaute Grøtta Grav, Beate Anita Daae og Pål T. Jørgensen.

Disse fant hverandre i TV2

TV2 har vært en kjærlighetsfabrikk i 20 år

Pål T. Jørgensen, Øyvind Mund, Connie Barr og Julie Strømsvåg - alle har forelsket seg i en kollega. Og de er langt fra alene blant TV2-profilene. Siden kanalen startet opp i 1992 har det vært mye kjærlighet i lufta.

Sammen med sommervikaren

TV2s nyhetsanker Pål T. Jørgensen var en av de første som fant kjærligheten på jobben. I 2009 giftet han seg med Beathe Anita Daae, men han forelsket seg i henne på 90-tallet da de jobbet sammen på nyhetsdesken.

julie (Foto: Delebekk, Bjørn S.)
julie (Foto: Delebekk, Bjørn S.)

Connie Barr begynte i kanalen i 1992, og året etter fikk hun øynene opp for en sommervikar ved navn Richard Kongsteien. Etter hvert giftet de seg, og de har nå to barn sammen.

Har det gått sport i det?

Det er hyggelig i sportsredaksjonen også. Annemarta Giske forelsket seg i Håvard Myklebust. Julie Strømsvåg begynte i TV2 i 2008 og etter kort tid var hun og fotograf Torbjørn Pedersen et par.

Andre sportsprofiler som har forelsket seg internt er Ida-Marie Vatn, som nylig giftet seg med Knut Olav Aarsnes fra TV2-nyhetene, og fotballkommentator Øyvind Alsaker, som i 2009 ble sammen med Sunniva Lange i markedsavdelingen. I 2010 fikk de sønnen Oscar.

Les også:TV 2-par ble foreldre igjen

Barn

Værdame Dyveke Vibe Henschien giftet seg med tidligere nyhetsanker Thomas Henschien i 2000.

oyvind-mund-portrait
oyvind-mund-portrait

Øyvind Mund fant kjærligheten med TV2-sminkør Rita Vedal.

Siren Henschien fra Lørdagsmagasinet og nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther ble kjærester i 2002. Sammen har de tre barn.

Nyhetsanker Sturla Dyregrov og nyhetsreporter Siril Vatne Meling ble offisielt et par i 2008.

Krimjournalist Jens-Christian Nørve har giftet seg med God kveld Norge-reporter Geir Håkonsund, og Farmen-vinner Gaute Grøtta Grav er gift med Farmen-vinner Silje Hvarnes. Sammen laget de TV2-serien «Villdyrlegen», de har også laget barn.

Denne oversikten kunne vært enda lenger, spesielt hvis vi skulle inkludert alle romansene som ikke har ført til barn og samboerskap. Den lista kommer (kanskje) til 40 års-jubileet!