will (Foto: AP)
will (Foto: AP)
Premier League

Sjakhtar-sjef: – Villas-Boas er interessert i tre av våre brasilianere

Skal man tro Sergei Palkin er Tottenham ute etter hele tre av Sjakhtar Donetsks brasilianske spillere.

Ukrainerne har opplevd stor sukess med sine importspillere de siste årene og har nå hele åtte brasser i troppen.

Tre av dem blir fulgt tett av Tottenham, ifølge Sjakhtar Donetsk-sjef Sergei Palkin. I en artikkel på klubbens hjemmeside fremstår han overraskende frittalende til klubbleder å være.

– Mr. Levy, styreformannen i Tottenham, fløy personlig til Donetsk for å forhandle om Willian. Men hans siste bud på 15 millioner euro (110 millioner) kunne vi selvsagt ikke akseptere. Han hintet også om at Villas-Boas er interessert i Douglas Costa og Fernandinho, men ikke noe mer konkret, sier Palkin til hjemmesiden.

At Tottenham er ute etter Willian har vært kjent i lengre tid, men da overgangsvinduet nærmer seg slutten ser det ut til at Sjakhtar skal klare å beholde en av sine store stjerner.

Artikkelen fortsetter under bildet!

ferna
ferna

Også Chelsea skal ha signalisert at de ønsker å knytte til seg midtbanespilleren Willian.

– Jeg hadde et tilbud, men det ble komplisert på grunn av styret. Det er mange spillere i samme posisjon her, de fleste fra Brasil. De kjøper, men vil ikke slippe oss, sier Willian ifølge Daily Mail.

– Det er et problem. Alle vet at jeg vil videre. Jeg har vært her i fem år og vunnet mange titler så jeg håper de respekterer ønsket mitt. Jeg angrer ikke på at jeg kom hit, men når Chelsea og Tottenham melder seg begynner man å tenke, fortsetter brassen som har vunnet tre seriegull, fire cupmesterskap og UEFA-cupen med Sjakhtar.

I gruvebyen øst i Ukraina har også Fernandinho og Douglas Costa merket seg at Tottenham har vært nevnt som mulig ny arbeidsgiver. I likhet med Willian er 27 år gamle Fernandinho midtbanespiller, mens 21 år gamle Douglas Costa trives best i den såkalte tierrollen.