Roberto Mancini fikk smake de edle dråpene. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Roberto Mancini fikk smake de edle dråpene. (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Pablo Hernandez (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)
Pablo Hernandez (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)
Gaston Ramirez (Foto: Gianfilippo Oggioni/Ap)
Gaston Ramirez (Foto: Gianfilippo Oggioni/Ap)

Sjekk torsdagens fotballrykter: Edin Dzeko kan bli brukt i en byttehandel mot Arsenal-stjerne

Og både Maicon og Gaston Ramirez kan være på vei til Premier League. Se ryktebørsen her!

Følg transfersvinduet live i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene.

Premier League:
Edin Dzeko skal plutselig ha blitt et overgangsmål for Arsenal, skriver Metro. Ryktene sier at London-klubben vil bruke Theo Walcott for å lokke til seg Manchester Citys Dzeko.

Chelsea får hard kamp om Portos Hulk. TalkSport melder at russiske Zenit St. Petersburg har fått et bud på hele 366 millioner kroner avslått for den brasilianse kraftbunten.

Arsenal havnet i en mindre heldig situasjon torsdag kveld. Et bilde som skal være tatt av Arsenals nettbutikk, kan fansen nå velge å kjøpe en Arsenal-drakt med Yohan Cabaye - nummer 17 - på ryggen, skriver TalkSport. Senere viste det seg at dette bare var en dårlig spøk.

West Ham kommer til å gjøre ett siste forsøk på å hente Andy Carroll fra Liverpool, melder Daily Mail. Spissen med hestehalen er utelatt fra kveldens tropp til europaligaoppgjøret mot Hearts.

Samme artikkel skriver at Charlie Adam skal være på vei til Stoke.

Hamburg ønsker seg Rafael van der Vaart fra Tottenham. Nederlenderen har tidligere spilt for Hamburg, og Metro skriver at klubben vil gjøre hva som helst for at overgangen går i boks.

The Guardian melder at Manchester City har kastet seg inn i kampen om Maicon. Allerede har Chelsea og Real Madrid hatt en interesse for spilleren, men nå skal Roberto Mancini gå inn for å signere brasilianeren.

Maicon
  (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)
Maicon (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)

Fulham vil hente inn Mark Noble fra West Ham, men spilleren selv ønsker ikke å gå til Craven Cottage, skriver goal.com. Fulham ønsker å erstatte Moussa Dembele etter at midtbanespilleren ble solgt til Tottenham.

Manchester City har lagt inn et bud på Scott Sinclair på rundt 57 millioner kroner, skriver Daily Mail.

Swansea har på sin side fått akseptert et bud fra ValenciaPablo Hernandez, ifølge The Mirror.

Pablo Hernandez (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)
Pablo Hernandez (Foto: ANDER GILLENEA/Afp)

Malaga og Real Betis er begge interessert i å signere Manchester Citys Roque Santa Cruz, men Malaga skal være i førersetet om signeringen til paraguayaneren, skriver TalkSport.

Både nevnte Malaga og Real Betis har forsøkt å hente Real Madrids midtbanemann Esteban Granero tidligere. Nå er QPR og Tottenham begge interessert å hente spanjolen til London, skriver soccernews.com.

Tuttomercatoweb.it melder at Milan snakker med Manchester City om et kjøp av Nigel de Jong. Manchester City skal kreve 59 millioner kroner for nederlenderen, men Milan skal kun være villige til å gi 29 millioner kroner for midtbanespilleren.

Southampton skal ha kommet til enighet med Bologna om en sum for Gaston Ramirez, skriver SkySports.

Tottenhams klubbforman Daniel Levy drar i dag til Marseille for å sikre seg spissen Loic Remy. Budet til Tottenham skal være på rundt 139 millioner kroner, melder Sportsmole.

Øvrige europeiske rykter:
Lazios angriper Sergio Floccari skal være en attraktiv mann for øyeblikket. Tuttomercatoweb.it skriver at Napoli, Inter, Juventus og Bologna skal ha vist interesse for angriperen, og et salg av Floccari kan åpne for at Lazio ser seg om etter en ny spiss. Norske Mohammed Abdellaoue har tidligere denne uken vært linket til Lazio.

Liverpool kan ende opp med å hente en ny Fernando Torres. Denne mannen har derimot Llorente til etternavn. Liverpool skal ha lagt inn et bud på Athletic Bilbaos Fernando Llorente, skriver Sportsmole.

Llorente
  (Foto: RAFA RIVAS/Afp)
Llorente (Foto: RAFA RIVAS/Afp)

Real Madrid er ikke fornøyd med å kun hente inn Luka Modric. Nå vil de også hente Lilles forsvarsspiller Mathieu Debuchy, skriver soccernews.com.

Sydney FC bekrefter på sin Twitter-konto at Alessandro Del Piero er i samtaler med klubben

Les også: Ti ubesvarte spørsmål før overgangsvinduet stenger
Les også: Dembélé etter Spurs-overgangen: – Jeg har en barndomskompis i klubben

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene