Real Madrid vant etter Barcelona-tabber

Men Lionel Messi scoret kveldens vakreste.

Real Madrid (Foto: Daniel Ochoa De Olza/Ap)

Real Madrid vant den spanske supercupen på bortemålsregelen etter 2-1-seier over Barcelona i returkampen onsdag.

En kjempestart med scoringer av Gonzalo Higuaín og Cristiano Ronaldo i de første 20 minuttene gjorde utslaget for hjemmelaget. Barcelona måtte spille over en time i undertall etter at Adriano ble utvist, men Lionel Messis fantastiske frispark rett før pause skapte ny spenning.

Messi og Xavi (Foto: FELIX ORDONEZ/Reuters)

Begge lag hadde store sjanser i en hektisk avslutning, men resultatet sto seg. Dermed ble de to bortemålene Real Madrid scoret i 2-3-kampen forrige uke avgjørende.

Real Madrid vant supercupen for første gang på fire år, etter at Barcelona tok seg av trofeet de tre siste sesongene.

Svakt forsvarsspill kostet Barcelona dyrt. Higuain utnyttet en stygg feil av Javier Mascherano da han sendte hjemmelaget i ledelse i det 11. minutt. Åtte minutter senere sto det 2-0 etter at Gerard Piqué rotet det til. Ronaldo stjal ballen med hælen og sendte den forbi Victor Valdés.

Cristiano Ronaldo (Foto: DANI POZO/Afp)

Det burde ha blitt 3-0 også, men Pepes scoring ble tvilsomt annullert for en dytt mot Mascherano. (©NTB)