Svenske Jane Andersson og engelske Rebecca Jane avslører utroskap og detektivene skyr ingen midler i jakten på din utro halvdel. (Foto: The Lady Detective Agency )
Svenske Jane Andersson og engelske Rebecca Jane avslører utroskap og detektivene skyr ingen midler i jakten på din utro halvdel. (Foto: The Lady Detective Agency )

De skal avsløre din utroskap

For å gjøre dette tar detektivene i bruk metoder som internettovervåking, spaning og utroskapsfeller.

I Storbritannia har The Lady Detective Agency, kvinnenes detektivbyrå, avslørt hundrevis av utro partnere. Nå har svenske Jane Andersson (27) åpnet en svensk filial som skal ferske utro svensker.

Etter å selv ha blitt bedratt av sin ekssamboer så Andersson behovet for et detektivbyrå. Hun sa opp jobben som kassemedarbeider på Clas Olsson og skal nå, sammen med sitt team, hjelpe kvinner og menn som mistenker at deres partner er utro.

Derfor er vi utro

Rett til sannheten

Jane Andersson tror ikke folk er mer utro nå enn før, men hun tror vi har blitt mer oppmerksom på problemet.

– Vi har rett til å vite sannheten. Forhold er hellig, og skal ikke tas for gitt. Dumme feilsteg kan, og skal, koste, sier den ferske detektiven til God morgen Norge.

Derfor tilgir de sine utro ektemenn

Biljakt og fristerinner

Andersson og hennes team er villig til å gå langt for sannheten. Biljakter, internettovervåking, spaning, smugfotografering og utroskapsfeller er bare noen av metodene detektivene tar i bruk. Ønsker du at partneren din skal overvåkes starter prisen på 800 kroner i timen pluss skatt. Vil du at en fristerinne skal friste skal lure partneren din inn i en felle som beviser han er tilregnelig til å være utro, må du ut med 4000 kroner. Bakgrunnssjekker kan du få for en tusenlapp.

Når vi ber Andersson om en av byråets suksesshistorier er hun sikker i sitt svar.

– Alle byråets historier er suksesshistorier! Hvis partneren viser seg å være tro, så er det en suksesshistorie for menneskeheten. Hvis ikke, viser det at vi har gjort jobben vår skikkelig, sier hun.

Les også: – Jeg er så redd for konsekvensene hvis jeg går fra ham

Kvinner mest utro?

Tidligere undersøkelser har vist at kvinner er mer utro enn menn, men ifølge Anderssons erfaringer stemmer ikke det.

– Kvinner og menn er like ofte utro!

Hvordan kan vi unngå utroskap?

– Vær åpen og ærlig i forholdet. Når en person er utro er det dessverre lite sannsynlig at han eller hun avslører hele sannheten. De forteller bare en liten del av historien fordi de er redd for konsekvensene. Våre klienter er veldig intelligente og vet når de blir løyet til. Hvis de hadde fått hele historien fra starten, ville de ikke hatt bruk for oss.

Les også: – Har du vært utro, belag deg på å si unnskyld mange ganger