FÅR KLAR BESKJED AV MOURINHO: Ricardo Carvalho sine dager i Real Madrid ser ut til å være talte. (Foto: Fernando Bustamante/Ap)
FÅR KLAR BESKJED AV MOURINHO: Ricardo Carvalho sine dager i Real Madrid ser ut til å være talte. (Foto: Fernando Bustamante/Ap)

Ricardo Carvalho er uønsket i Real Madrid

– Må finne seg ny klubb eller legge opp, sier manager José Mourinho.

Ricardo Carvalho (34) kommer ikke til å være en del av Real Madrid førstelagsstall denne sesongen.

– Carvalho må finne seg ny klubb eller legge opp, er den klare beskjeden fra José Mourinho.

Real Madrid-treneren er med andre ord ikke nådig med den portugisiske midtstopperen. Mourinho hentet selv Carvalho til Madrid i juni 2010, like etter at han begynte i jobben som trener for «Los Blancos».

Mourinho og Carvalho har også vunnet en rekke titler sammen i Chelsea og Porto. Førstnevnte som trener, mens landsmannen har vært en trofast medhjelper og forsvarsbauta på banen.

José Mourinho. (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)
José Mourinho. (Foto: JUAN MEDINA/Reuters)

Forrige sesong fikk Carvalho kun åtte kamper for Real Madrid. Den aldrende forsvarskjempen er falt bak Sergio Ramos, Pepe og Raphaël Varane i kampen om en plass i midtforsvaret til den spanske ligamesteren.

Les også: Steven Gerrard: – Jeg kan vinne ligaen med Liverpool

Carvalho har tidligere i sommer blitt linket bort fra Real Madrid, og Premier League-klubben QPR skal være interesserte i å hente portugiseren til Loftus Road.

– Ricardo er ikke en del av planene våre denne sesongen. Han har tiden som er igjen av overgangsvinduet på å bestemme seg for om han vil fortsette med fotball. Eller han kan bli i Real Madrid for å fullføre kontrakten sin, som den ærefulle personen han er, og praktisk talt avslutte idrettskarrieren, uttalte Mourinho.

– Det er ene og alene hans beslutning, tilføyde den frittalende treneren. (©NTB)