Carvalho er uønsket i Real Madrid

Ricardo Carvalho (34) kommer ikke til å være en del av Real Madrid førstelagsstall denne sesongen. – Carvalho må finne seg ny klubb eller legge opp, er den klare beskjeden fra José Mourinho.

Real Madrid-treneren er med andre ord ikke nådig med den portugisiske midtstopperen. Mourinho hentet selv Carvalho til Madrid i juni 2010, like etter at han begynte i jobben som trener for «Los Blancos».

Mourinho og Carvalho har også vunnet en rekke titler sammen i Chelsea og Porto. Førstnevnte som trener, mens landsmannen har vært en trofast medhjelper og forsvarsbauta på banen.

Forrige sesong fikk Carvalho kun åtte kamper for Real Madrid. Den aldrende forsvarskjempen er falt bak Sergio Ramos, Pepe og Raphaël Varane i kampen om en plass i midtforsvaret til den spanske ligamesteren.

– Ricardo er ikke en del av planene våre denne sesongen. Han har tiden som er igjen av overgangsvinduet på å bestemme seg for om han vil fortsette med fotball. Eller han kan bli i Real Madrid for å fullføre kontrakten sin, som den ærefulle personen han er, og praktisk talt avslutte idrettskarrieren, uttalte Mourinho.

– Det er ene og alene hans beslutning, tilføyde den frittalende treneren. (©NTB)