Valladolid slår fra seg i comebacket på toppnivå

Nyopprykkede Real Valladolid har hatt en forrykende sesongstart i spansk 1. divisjon. Med 2-0-seieren over Levante ligger laget på delt 1.-plass etter to runder.

To straffescoringer av Victor Perez ordnet tomålsseier og den andre strake trepoengeren for den nordspanske klubben. I åpningsrunden ble det 1-0 over Zaragoza for klubben som tok seg tilbake til spansk fotballs ypperste selskap gjennom kvalifiseringsspill i vår.

Etter 36 minutter handset Levante-forsvarer David Navarro i eget felt og fikk sitt andre gule kort. Perez satte straffen i mål, og gjestene måtte klare seg med ti mann resten av kampen.

To minutter etter pause var Papa Diop klønete da han rev ned Omar Ramos. Perez var igjen sikker fra ellevemeteren.

Levante, som selv opplevde en kanonstart på forrige sesong, var aldri nær å snu kampen. Laget står med ett poeng etter to kamper.

Valladolid er ett av tre lag som står med full pott. Også Barcelona og Rayo Vallecano har to strake seirer. (©NTB)