VRAKET: Erik Huseklepp får ikke være med i Egil Olsens landslagstropp til kampene mot Island og Slovenia, men er fast bestemt på å kjempe seg tilbake. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)
VRAKET: Erik Huseklepp får ikke være med i Egil Olsens landslagstropp til kampene mot Island og Slovenia, men er fast bestemt på å kjempe seg tilbake. (Foto: Aas, Erlend/NTB scanpix)

Huseklepp til TV 2: – Jeg skal inn igjen

Vraket fra landslagstroppen, men Erik Huseklepp vil kjempe seg tilbake etter hofteproblemene.

Bergen (TV 2 Sporten): Da Egil Olsen offentliggjorde troppen til kampene i VM-kvaliken mot Island og Slovenia, var Erik Huseklepp (27) ett av de kjente navnene som ikke å finne blant landslagssjefens utvalgte.

Hofteskade har hindret Huseklepp
– Huseklepp var vår beste spiller i 2010, men har ikke kommet ordentlig tilbake foreløpig, sa Drillo på pressekonferansen.

Den hjemvendte sønn tok likevel vrakingen med stoisk ro da TV 2 Sporten møtte han i Bergen like etter uttaket.

– Jeg har alltid et ønske om å være med, men jeg har slitt med en hofteskade i det siste som har påvirket prestasjonene mine. Nå håper jeg bare på å bli frisk fra den, så skal jeg være god. Da tror jeg at jeg blir tatt ut igjen, sier Huseklepp til TV 2 Sporten.

Se hele intervjuet med Huseklepp i videovinduet øverst på siden!

Les også: Gamst og Huseklepp vraket fra landslagstroppen
Les også: Drillo: - Vemodig å vrake Gamsten

– Jeg skal inn igjen
Etter at Huseklepp vendte tilbake til Brann i sommer, har han notert seg for to scoringer, men en «hemmelig» hofteskade har hindret 27-åringen i å yte maks for rødtrøyene.

Branns medisinske apparat er nå varslet om skaden, og angrepsspilleren er fast bestemt på å kjempe seg tilbake i landslagsvarmen. For det store målet er Brasil-VM i 2014.

– Ja, det er det jeg ønsker. Jeg må bare få orden på kroppen, så skal jeg prestere utover, sier Huseklepp.

– Jeg skal inn igjen, så det er ingen problem.