tiger1 (Foto: Stella Pictures)
tiger1 (Foto: Stella Pictures)

«Tigerstaden»-jentene offer for hacking – samtidig

– Skjønner ikke hvem som hater oss så mye at de lager så mye faenskap.

Natt til lørdag oppdaget «Tigerstaden»-jentene Mari Haugersveen og Carina Dahl at informasjon ble slettet fra deres mobiltelefoner.

Dette skjedde omtrent samtidig hos de to TV-profilene, som nå innser at de er blitt utsatt for hacking.

Les også: Linni dater ny mann etter bruddet

På samme tidspunkt

– Dette er helt sykt. Det er litt vanskelig å si hva som har skjedd, men omtrent på samme tidspunkt natt til lørdag ble alt slettet fra telefonene til meg og Carina. Alle avtaler, bilder fra sommeren, alt ble slettet. At avtalene er borte, er litt krise for meg da jeg jobber som frilanser og bruker kalenderen hele tiden i jobbsammenheng, sier Mari til «God kveld Norge».

– Det aller verste jeg mistet var likevel de første bildene av niesen min, som ble født i juli, legger hun til.

Les også: Carina Dahl: – Vi prøvde ikke å være sexy

Vil anmelde saken

Mari er skremt over at noen har mulighet og er villige til å gjøre slikt.

– Jeg skjønner ikke hvem som hater meg og Carina så mye at de er villige til å lage så mye faenskap. Det eneste v kan gjøre, er å anmelde det. Jeg regner ikke med at det skjer så mye med anmeldelsen, men da er den i det minste registrert, sier hun.

I etterkant mottok jentene en mail fra tjenesten «Find my iPhone». For Maris del lød den som følger: «Fjernslettingen du ba om for Mari Haugersveens iPhone har startet. Alle medier, data og innstillinger fjernes permanent fra Mari Haugersveens iPhone. Denne prosessen kan ikke stoppes».

Ifølge Mari er det kun henne og Carina dette har skjedd med. De to øvrige «Tigerstaden»-jentene Linni Meister og Therese Haugsnes skal ikke ha blitt utsatt for hackingen.