SMILER IKKE LIKE BREDT LENGER: Prins Harry skal i følge utenlandske nettsider få en reprimande fra øverste hold i militæret etter de uheldige nakenbildene fra Las Vegas.  (Foto: GoffPhotos, © ep)
SMILER IKKE LIKE BREDT LENGER: Prins Harry skal i følge utenlandske nettsider få en reprimande fra øverste hold i militæret etter de uheldige nakenbildene fra Las Vegas. (Foto: GoffPhotos, © ep)

Harry dumpet og ydmyket etter nakenbildene

Nå får nakenskandalen også følger for Harrys militærkarriere

Prins Harrys ville festing i Las Vegas har fått uante konsekvenser for partyprinsen.

Dumpet av kjæresten

Ifølge nettsiden radaronline.com ble Harry dumpet av kjæresten Cressida Bonas da han kom hjem fra gutteturen. Bonas syns bildene av Harry, kliss naken og i omfavnelser med andre jenter, var ydmykede og sier ifølge nettsiden at hun ikke lenger ser en fremtid med prinsen.

Les også: Prins Harry dater popstjerne i skjul.

Men det stopper ikke der. Nå får nakenbildene også følger for Harrys militærkarriere.

Reprimande fra øverste hold

Huffingtonpost.com melder i natt at Harry, som er i ferd med å gjøre en solid karriere innenfor militæret, nå vil få en reprimande fra øverste hold etter den uheldige episoden i Las Vegas.

Hevede øyenbryn

Harry har vært i militæret siden 2005, og har blant annet vært stasjonert i Afghanistan.

– Offiserer skal aldri stille de militære styrkene i dårlig lys, uansett om de er på jobb eller ei. En oppførsel som viser så dårlig sosial dømmekraft har hevet øyenbrynene innenfor militærets ledelse, sier en kilde til US Weekly.

Militære regler

Militærets retningslinjer er svært tydelige på at de ansatte må utvise en høy standard både på og utenfor jobb.

Les også: – Nå blir det oppvaskmøte på slottet

Harrys oppførsel i Las Vegas har skapt store overskrifter den siste uken, og Harry ble i slutten av forrige uke nødt til å vende nesen hjem i skam, etter at bildene av hans ville festing på en suite i Las Vegas nådde hjem til bestemor dronningen i London.