Tittelforsvareren til bunns, ny poengdeling for PSG

Både fjorårsmester Montpellier og storsatsende Paris Saint-Germain står stadig uten seier i fransk 1. divisjon. Søndag tapte Montpellier 0-1 for Marseille, mens PSG spilte målløst hjemme mot Bordeaux.

Paris Saint-Germain kontrollerte kveldskampen på Park des Princes mot Bordeaux, men ble effektivt stoppet av gjestene.

Nyinnkjøpet Zlatan Ibrahimovic forsøkte seg gang på gang. Den beste muligheten tilfalt svensken i 52. spilleminutt, men det harde frisparket fra stjernespissen seilte utenfor stengene.

Ibrahimovic viste flere ganger tydelige tegn på at han var irritert på lagkameratene sine. Pariserne slet med feilpasninger i store deler av kampen. Dermed ebbet det ut med 0-0 og den tredje strake uavgjortkampen for Carlo Ancelottis mannskap. Klubben er dermed allerede seks poeng bak serieleder Marseille.

Etter tre kamper er fasiten triste ett poeng og 18.-plass for Montpellier. André-Pierre Gignac ordnet Marseille-seier og tabelltopp 13 minutter før slutt.

Nærmest scoring for vertene var Souleymane Camara da han headet like utenfor fra en Younes Belhanda-corner tidlig i annen omgang. (©NTB)