Dorsin berget uavgjort for RBK

Rosenborg så ut til å gå mot tap hjemme mot Viking, men på overtid reddet kaptein Mikael Dorsin ett poeng da han utlignet til 1-1.

For da publikum hadde gjort seg klare til å svelge et surt tap, landet ballen i beina på venstreback Dorsin inne i feltet. Med bredsiden gjorde han ingen feil, og plasserte ballen sikkert i hjørnet. En scoring som kom etter at RBK hadde misbrukt flere store sjanser.

– Følelsen er litt både og etter målet. Vi spilte en dårlig kamp. Men når den ble som den ble, var det godt at vi i hvert fall fikk med oss ett poeng, mente hjemmehelten.

Mest takknemlig for utligningen var trolig keeper Daniel Örlund. For fire minutter før pause klarte den svenske keeperen på merkelig vis å fomle et skudd fra Vidar Nisja i mål.

Skyldte på sola

Skuddet fra langt hold var verken hardt eller velplassert, men keeperen fomlet ballen i mål på merkelig vis. Målet kom etter en omgang uten de store sjansene. (©NTB)