Skrtel-tabbe ødela for Liverpool

Liverpool hevet seg fra serieåpningen og hadde regjerende mester Manchester City i kne, men en tabbe fra Martin Skrtel gjorde at det endte 2-2 på Anfield søndag.

City imponerte ikke, men kunne reise hjem med et noe heldig poeng etter at Carlos Tevez takket og bukket for muligheten han fikk alene med keeper ti minutter før slutt.

Skrtel, som hadde skallet Liverpool foran etter 34 minutter, sto for en håpløs pasning tilbake til keeper Pepe Reina. Ballen ble servert til Tevez, som rundet Reina før han enkelt utlignet.

Tevez var nær scoring etter drøye kvarteret, men argentinerens avslutning fra skrå vinkel gikk i stolpen. Liverpool gikk til pause med 1-0 etter at Skrtels kraftfulle hodestøt etter en corner fra Steven Gerrard gikk i mål.

Yaya Toure utlignet for City etter en svak inngripen av Reina, som bare slo ballen til backen Martin Kelly som klønet ballen videre til Toure, som enkelt scoret fra fem meter etter 63 minutter. Et par-tre minutter senere banket Luis Suárez Liverpool foran igjen med et hardt frispark, løftet rundt muren og inn nede ved stolperoten.

City ble bedre da David Silva kom inn det siste kvarteret og da Tevez satte inn 2-2 unngikk de himmelblå nok en gang tap etter å ha havnet bakpå. Mot Southampton i ligaåpningen lå de også under 1-2. Da vendte Roberto Mancinis gutter til seier. (©NTB)