Børsheim falt 25 plasser med svak sisterunde

Knut Børsheim hang lenge med i toppen av europatourturneringen i skotske Gleneagles, men søndag gikk alt i stå, og den norske golferen endte på 32.-plass.

Sisterunden gikk 25-åringen på tre slag over par, og dermed falt han drastisk på resultatlisten. Børsheim ledet turneringen etter første dag og lå på delt 7.-plass før den avsluttende runden.

Nordmannen måtte tåle en dobbeltbogey og hele fire bogeyer søndag. Da hjalp det lite med tre birdier for Børsheim, som totalt gikk turneringen på fire slag under par. Spillet var varierende, og runderesultatene ble 67, 73, 69 og 75.

Opp til vinneren, skotten Paul Lawrie, skilte det 12 slag. Hjemmefavoritten vant suverent. Toer Brett Rumford fra Australia var fire slag bak Lawrie.

Fredrik Andersson Hed (Sverige), Maarten Lafeber (Nederland) og Romain Wattel (Frankrike) var fem slag bak vinneren og delte tredjeplassen. (©NTB)