Cole (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Cole (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)

Mann arrestert etter å ha kommet med rasistiske meldinger mot Carlton Cole på Twitter

Mannen skal ha vært misfornøyd med spissens innsats etter tapet mot Swansea.

En 22 år gammel mann ble søndag arrestert for å ha kommet med rasistiske meldinger på Twitter til West Ham-spiss Carlton Cole. Det melder itv.com.

Meldingene skal angivelig ha kommet fra en West Ham-supporter etter at London-laget tapte 0–3 borte mot Swansea lørdag.

Politiet i Essex bekrefter at en mann nå er arrestert i saken.

– Politiet har arrestert en 22 år gammel mann fra Southend etter mistanke om å ha kommet med rasistiske fornærmelser på nettsamfunnet Twitter. Etterforskning pågår, sier de i en uttalelse.

Etter å ha mottatt Twitter-meldingen publiserte Cole følgende melding på nettsamfunnet.

– Jeg tar nok lettere på rasisme enn mange andre, og jeg forstår at det blir brukt til å komme inn under huden på oss, men noen ganger er det faktisk sårende og fornærmende, skriver han.

Han følgte deretter opp med en ny melding.

– Jeg har ingenting imot å bli kritisert for å ha en dårlig kamp, eller om folk synes jeg er noe dritt. Da er det bare til å si det. Men det har uansett ingenting å gjøre med hva hudfarge jeg har eller hvilken religion jeg tilhører. Så la oss holde oss til fotball, skriver han.

Carlton Coles lagkamerater Matt Jarvis, Kevin Nolan og Guy Demel skal også ha blitt utsatt for fornærmende kommentarer etter kampen.

Dette er heller ikke første gang Cole blir utsatt for rasisme. I 2009 opplevde spissen at Milwall-fansen kom med apelyder mot ham i forbindelse med en Carling Cup-kamp på Upton Park.