Lance Armstrong snakket med pressen for første gang etter at det ble kjent at han ga opp kampen mot dopinganklagene.  (Foto: David Zalubowski/Ap)
Lance Armstrong snakket med pressen for første gang etter at det ble kjent at han ga opp kampen mot dopinganklagene. (Foto: David Zalubowski/Ap)
armstrongsykkeløp
armstrongsykkeløp
Lance Armstrong deltok søndag på et sykkelløp i Aspen. Der sa han til pressen at han ikke har hatt det bedre på ti år.  (Foto: David Zalubowski/Ap)
Lance Armstrong deltok søndag på et sykkelløp i Aspen. Der sa han til pressen at han ikke har hatt det bedre på ti år. (Foto: David Zalubowski/Ap)

Armstrong: – Mer tilfreds nå enn det jeg har vært på ti år

Lance Armstrong snakket med pressen for første gang etter at Det amerikanske antidopingbyrået (USADA) bestemte seg for å strippe syklisten for syv Tour de France-titler. Samtidig dukker det opp flere historier om syklisten.

Flere personer har vist sin støtte til Lance Armstrong etter at han ga opp kampen mot dopinganklagene. Syklisten stilte lørdag opp i et mountainbike-løp. Der snakket han med pressen for første gang etter at USADA annonserte at amerikaneren vil bli utestengt på livstid og strippet for sine syv Tour de France-titler. - Jeg har fokus på fremtiden - Ingen trenger å gråte for meg. Jeg kommer til å ha det bra, sier Armstrong.