John Carews lønnskrav var langt unna det Vålerenga ville betale. Nå har samtalene brutt sammen.  (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)
John Carews lønnskrav var langt unna det Vålerenga ville betale. Nå har samtalene brutt sammen. (Foto: Åserud, Lise/NTB scanpix)

Carews lønnskrav: – Seks millioner kroner for ti kamper

Samtalene mellom Vålerenga og John Carew har brutt sammen da spilleren skal ha krevd seks millioner kroner for å spille ti kamper for Vålerenga i høstsesongen.

Samtalene mellom partene har brutt sammen. Lønnskravet til 32-åringen vår langt unna det Oslo-klubben hadde tenkt seg.

Det ser dermed ut som om Carew ikke returnerer til norsk fotball med det første.

– Alt dette er bare spekulasjoner. Hvis det var aktuelt for John å spille for VIF, ville det definitivt ikke vært på grunn av penger. John har tjent så mye penger at det enhver norsk klubb er i stand til å betale ville vært ganske uinteressant, sier Carews rådgiver Per Arne Flod til VG.

Les også: Drillo frykter Carew er ferdig

John Carew forlangte tre millioner kroner netto, noe som utgjør seks millioner kroner brutto. Klubben skal ha ønsket sin tidligere spiss tilbake, men kunne ikke gå med på kravet som ville gitt Carew en årslønn på hele 24 millioner kroner. Vålerenga skal ha vært villig til å betale 150.000 kroner per kamp, men det skal Carew ha avfeid.

Les også: Klanen splittes i synet på Carew

John Carews karriere startet i Vålerenga. Den kraftfulle spissen har hatt stor suksess på sin reise i utlandet etter at han forlot Norge. Han har blant annet vært i Rosenborg, Valencia, Roma, Besiktas, Lyon, Aston Villa, Stoke og West Ham, men har den siste tiden slitt med spilletid. (©NTB)