Gamsten matchvinner for Blackburn

Morten Gamst Pedersen scoret det avgjørende 2-1-målet da Blackburn slo Leicester på hjemmebane i mesterskapsserien lørdag.

Vadsøværingen fikk tillit igjen fra start etter å ha vært plassert på innbytterbenken da Blackburn slo Barnsley i midtuken.

Portugiseren Nuno Gomes ordnet 1-0 for Blackburn etter 33 minutters spill, men Jamie Vardy utlignet for gjestene ti minutter etter sidebyttet.

Gamst Pedersen ordnet 2-1 elleve minutter før full tid etter et frispark.

Ståle Solbakkens Wolverhampton var på lenge vei mot sin annen strake seier mot Derby på Molineux. Kevin Doyle sendte Solbakkens menn foran ti minutter før pausen. Ledelsen holdt til det siste spilleminuttet da Derby-innbytter Theo Robinson utlignet.

Serieleder Blackpool vant hele 6-0 hjemme mot Ipswich. «The Seasiders» fører an på tabellen, to poeng foran Sheffield Wednesday og Blackburn. (©NTB) (©NTB)