Rune Skarsfjord, Bentley, Dag Eilev Fagermo
Rune Skarsfjord, Bentley, Dag Eilev Fagermo

Rune Skarsfjord: – Vi ga Odd alle pengene våre da vi kjøpte Bentley

Brann-treneren slår tilbake mot Dag-Eilev Fagermo sin spillerutviklingskritikk.

Fredag vant Odd Grenland 1-0 over Brann, etter Herolind Shalas hands-scoring.

Målet var kanskje kontroversielt, men seieren var fortjent. Et lokalt basert Odd-lag var til tider mange hakk bedre enn de røde fra Bergen.

Les også: Odd måtte bruke hånden for å score

Etter kampen var Odd-trener Dag-Eilev Fagermo meget fornøyd med egne rekrutter, og mindre imponert av de gjestene fra vestlandet.

– Det er nesten så jeg er rørt. Vi har vært gjennom mange tøffe ting, men i dag er det sju-åtte telemarkinger som rundspiller et lag som har ræva full av penger. Det er en seier for oss som driver med spillerutvikling, sa Fagermo til TV 2 etter oppgøret.

Bli med i kampen om flotte premier! Spill Tippeligamanager 2012!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Bentley (Foto: Hommedal, Marit/NTB scanpix)
Bentley (Foto: Hommedal, Marit/NTB scanpix)
Kollega i Brann, Rune Skarsfjord, er ikke direkte enig, verken i spillerutviklingsspørsmålet eller at de har ræva full av penger.

– Det er et altfor stort spørsmål til at man kan ta stilling til dette basert på én kamp. Det er bare noen uker siden vi slo dem 6-2, jeg kan ikke se at jeg gikk ut og sa det samme da, sier Skarsfjord til tv2.no.

– Det er jo ikke så overraskende uttalelser, men alle pengene vi hadde har vi jo sendt til dem da vi kjøpte Bentley, så det er jo de som sitter på pengene våre, humrer Brann-treneren.