Barcelona vendte til seier

Barcelona vendte til 3-2-seier over Real Madrid i første kamp i den spanske supercupen i fotball, men ergrer seg over at det ikke endte 4-1.

SCORET: Xavi Hernandez scoret Barcelonas tredje mål mot Real Madrid. (Foto: Andres Kudacki/Ap)

Cristiano Ronaldo satte fyr på en inntil da ganske kjedelig «Clasico» ved å gi Real Madrid ledelsen på fullsatte Camp Nou. Han slo Sergio Busquets i lufta på et hjørnespark fra Mesut Özil i det 55. minutt.

Pedro brukte bare to minutter på å utligne, og i det 70. minutt scoret Lionel Messi på straffespark etter at Andrés Iniesta ble felt av Sergio Ramos. Xavi la på til 3-1 etter flott forarbeid av Iniesta, og José Mourinhos menn var ille ute.

Fem minutter før slutt viste Iker Casillas sin klasse med en superredning som nektet Messi hjemmemål nummer fire. Sekunder senere lå ballen i Barcelona-målet etter en keepertabbe av Victor Valdés. Innbytter Angel Di Maria var målscorer.

De to målvaktene kan ha vippet kampen i seriemesterens favør, for Real Madrid har hjemmebane i returkampen kommende onsdag. 1-4 ville vært nesten håpløst å ta igjen, men 2-3 er høyst mulig å vende. (©NTB)