Barcelona vendte til seier

Barcelona vendte til 3-2-seier over Real Madrid i første kamp i den spanske supercupen i fotball, men ergrer seg over at det ikke endte 4-1.

Cristiano Ronaldo satte fyr på en inntil da ganske kjedelig «Clasico» ved å gi Real Madrid ledelsen på fullsatte Camp Nou. Han slo Sergio Busquets i lufta på et hjørnespark fra Mesut Özil i det 55. minutt.

Pedro brukte bare to minutter på å utligne. Han var kanskje offside da han ble spilt fram av Javier Mascherano, men han fikk løpe og scoret alene med Iker Casillas.

I det 70. minutt scoret Lionel Messi på straffespark etter at Andrés Iniesta ble felt av Sergio Ramos. Xavi la på til 3-1 etter flott forarbeid av Iniesta, som tok seg forbi tre Real-spillere, og José Mourinhos menn var ille ute.

Fem minutter før slutt viste Casillas sin klasse med en superredning som nektet Messi hjemmemål nummer fire. Sekunder senere lå ballen i Barcelona-målet etter en keepertabbe av Victor Valdés. Innbytter Angel Di Maria presset keeperen, tok ballen fra ham og scoret.

De to målvaktene kan ha vippet kampen i seriemesterens favør, for Real Madrid har hjemmebane i returkampen kommende onsdag. 1-4 ville vært nesten håpløst å ta igjen, men 2-3 er høyst mulig å vende. (©NTB)