Knut Børsheim
Knut Børsheim
knut børsheim (Foto: Hansen, Alf Ove, © JFE)
knut børsheim (Foto: Hansen, Alf Ove, © JFE)

Børsheim leder storturnering

Knut Børsheim brukte kun 67 slag på åpningsrunden av Johnnie Walker Championship.

Knut Børsheim leder den prestisjetunge turneringen sammen med australske Brett Rumford. Bergenseren noterte seg for fem birdies og ikke en eneste bogey.

Dermed ligger han på førsteplass, foran store golfnavn som Francesco Molinari, Thomas Björn, Paul Lawrie, Darren Clarke og Miguel Angel Jimenez.

– Jeg var litt rusten på de første fire hullene, etter det var alt midt i fairway. Jeg satte puttene og spilte veldig stabilt, sier Børsheim til tv2.no.

LES: Nå er Tuttas nakenbilder klare

– Det er en stor turnering. Hvordan er det å gå der ute?

– Det er gøy, det. TV-kameraene fulgte oss i ti hull. Det er jo derfor jeg trener på dette, for å komme i disse situasjonene, sier Børsheim.

Gikk sammen med Rumford
Børsheim gikk hele runden sammen med Rumford. 25-åringen forteller at det hjalp ham.

– Det var bra det, det er kjekt å spille sammen med en som spiller bra når du spiller bra selv. Vi kjenner hverandre ganske godt, spiser av og til sammen, har trent litt sammen, og han har hjulpet meg litt med nærspillet . Det er kjekt å spille med ham. Han er en veldig ok fyr, sier bergenseren.

– Driter i å nullstille meg
Turneringen spilles på ærverdige Gleneagles i Skottland, og avsluttes søndag. Børsheim tenker ikke på å nullstille seg etter den overbevisende åpningsrunden.

– Nei, det driter jeg egentlig litt i, ler Børsheim.

– Det er mye igjen av turneringen, og jeg må bare fortsette å spille bra. Gjør jeg det kan jeg være med oppi der på søndagen. Det er jo det som er viktig her. Jeg må bare fortsette å spille bra. Det hjelper ikke ha noen andre taktikker i hvert fall, avslutter golfesset.