Dempsey (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Dempsey (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Fulham leverer formell klage på Liverpool

Clint Dempseys rystede overgang til Liverpool har fått Martin Jol til å sette amerikaneren ut av laget. Nå lever Fulham en formell klage på Liverpool til Premier League.

Martin Jol og Fulham åpnet Premier League med å slå Norwich 5–0 på hjemmebane. Den kampen gikk uten Clint Dempsey på banen for London-klubben.

Amerikaneren har ikke trent med laget de siste fire ukene, og ble utelatt fra troppen på grunn av manglende dedikasjon til klubben.

Det mener Fulham er Liverpool sin feil, og nå sender de inn en formell klage på Liverpool til Premier League, melder SkySports.

– Aldri mottatt noe bud
Anfield-klubben ytret til pressen i juli at de var interessert i spilleren, og at de hadde snakket med Fulham om Dempsey.

– Clint er en spiller vi har forhørt oss om, det er så enkelt som det. Ian Ayre, vår direktør, har snakket med klubben for å se hvordan situasjonen er. Det er der vi er. Han er en veldig talentfull spiller, men vi liker ikke å snakke om andre lags spillere, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers i juli.

Clint Dempsey (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Clint Dempsey (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Men budet kom aldri fra Liverpool sin side, og Martin Jol irriterer seg over situasjonen som har oppstått i etterkant.

– Jeg sa til vårt styre at vi måtte høre på bud fra andre klubber, men det var aldri noen annen klubb. Vi fikk aldri noe bud på Clint, sier Jol.

Les også: Martin Jol: – Pinlig opptreden av Liverpool
Les også: Riise-målgivende startet Fulhams målfest

Dermed oppsto det en situasjon hvor Clint Dempsey ikke lenger ønsket å spille for Fulham, og det er det London-klubben klager Liverpool inn for.

– Clint følte at han trenge en overgang, og det var sannsynligvis til Liverpool. Men Liverpool kjøpte nye spillere, men ingen Clint, og derfor endte vi opp i en situasjon hvor Clint ikke lenger vil dedikere seg til Fulham, sier Martin Jol.

Clint Dempsey har spilt for Fulham siden 2007. På 184 seriekamper for klubben har han scoret 50 mål.