Ståle Solbakken og Wolverhampton skal være enige med West Ham om en overgang for 26 år gamle Matt Jarvis.  (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
Ståle Solbakken og Wolverhampton skal være enige med West Ham om en overgang for 26 år gamle Matt Jarvis. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Ny Wolves-profil kan forlate Solbakken

Wolverhampton og West Ham skal være enige om en overgang for Matt Jarvis.

West Ham og Wolverhampton ble enige om en overgangssum onsdag kveld. Nå skal den 26 år gamle Matt Jarvis reise til London for å diskutere hans personlige betingelser. Han vil også gjennomføre den medisinske testen, skriver BBC.

Ståle Solbakken og Wolves har tidligere avslått tre bud fra «Hammers», men aksepterte det nyeste som var på omlag 74 millioner kroner. I tillegg skal det være bonuser inkludert, som gjør at den totale prisen kan ende på rundt 100 millioner kroner.

West Hams manager Sam Allardyce har fulgt Jarvis gjennom hele sommeren, og håper å fullføre overgangen før lørdagens kamp mot Swansea.

Les også: Endelig seier for Solbakkens Wolves
Les også: Ståle Solbakken vil kjøpe Vadim Demidov

Matt Jarvis står med én kamp for det engelske landslaget. Han var med på Wolverhampton-laget som vant 3-1 over Barnsley tirsdag. Nå kan spilleren være på vei til toppnivået i engelsk fotball.

Også Steven Fletcher skal være på vei bort fra Ståle Solbakken og tilbake til Premier League. Sunderland skal være enig med Wolves om en overgang for spilleren.

Overgangsvinduet for de engelske klubbene stenger 31. august, og det ser ut som om Ståle Solbakken mister to gode spillere før den tid.