TIL ARSENAL?: Theo Walcotts kontrakt med Arsenal går mot slutten. Sevilla spilleren Jesús Navas (bildet) kan bli erstatteren.   (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
TIL ARSENAL?: Theo Walcotts kontrakt med Arsenal går mot slutten. Sevilla spilleren Jesús Navas (bildet) kan bli erstatteren. (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Liverpool eier John W. Henry kan komme til å selge to Liverpool spillere for å skaffe midlene til et bud på Fulhams Clint Dempsey.  (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Liverpool eier John W. Henry kan komme til å selge to Liverpool spillere for å skaffe midlene til et bud på Fulhams Clint Dempsey. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Nigel de Jong har ett år igjen av kontrakten sin. Både Inter Milan og AC Milan skal være interessert i å signere spilleren.  (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Nigel de Jong har ett år igjen av kontrakten sin. Både Inter Milan og AC Milan skal være interessert i å signere spilleren. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Arséne Wenger ønsker å hente Sevilla-stjerne

Og to Liverpool-spillere kan forlate Anfield for å gjøre plass til Fulhams Clint Dempsey. Se ryktebørsen her!

Følg transfersvinduet live i vårt overgangssenter - 24 timer i døgnet

TV 2 Sporten vil gjennom sommeren gi deg de ferskeste og heteste overgangsryktene.

Vi leverer selvsagt også alle store overganger med en gang de er bekreftet.

Les også: TV 2 Sporten vurderer Premier League-lagene

Tips oss om fotballrykter her!

Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31. august i de store ligaene.

Chelsea har avvist et bud på 280 millioner kroner for den brasilianske forsvarsspilleren David Luiz. Det er Manchester City som skal stå bak budet. Roberto Mancini ønsker å styrke forsvaret ettersom Micah Richards er ute av spill i ti uker, skriver The Sun.

Borussia Dortmund kan bekrefte at klubben har sagt nei til flere bud på Robert Lewandowski. Det spekuleres i at Manchester United og Chelsea skal være interesserte, ifølge Metro.

Liverpool-eier John W. Henry er villig til å selge Charlie Adam og Jay Spearing. Grunnen skal være for å skaffe midlene til et bud på Fulhams Clint Dempsey, skriver Daily Mirror.

Liverpool-eier John W. Henry kan komme til å selge to Liverpool-spillere for å skaffe midlene til et bud på Fulhams Clint Dempsey.  (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Liverpool-eier John W. Henry kan komme til å selge to Liverpool-spillere for å skaffe midlene til et bud på Fulhams Clint Dempsey. (Foto: Nigel French/Pa Photos)

Newcastle ønsker seg sin tidligere spiss Andy Carroll på lån ut sesongen. Alan Pardew vil også prøve å få til en klausul som sikrer Newcastle rettighetene til å kjøpe spilleren etter endt låneopphold, skriver The Guardian.

Det var lenge ventet at Michael Dawson skulle gå til Queens Park Rangers fra Tottenham. Nå har Sunderland og Stoke kastet seg på jakten, og håper på en signering av den 28 år gamle spilleren, skriver Daily Mail.

Arsenal-spilleren Eduardo (29) sier han ikke vet noe som helst om et bud fra Fulham på 65 millioner kroner. Han skal derimot ha innrømmet at han vurderer å slutte i sin nåværende klubb, Shakhtar Donetsk, for en ny sjanse i Premier League, skriver Independent.

Les også: Bassong klar for Norwich
Les også: QPR signerte klubbens tredje Mesterliga-vinner

West Ham og Sunderland kjemper om å signere West Bromwich-spilleren Peter Odemwingie, ifølge Daily Mirror.

Tottenham er blitt fortalt at de må øke sitt bud på Lyon-keeperen Hugo Lloris etter at den franske klubben avslo et bud tidligere i sommer, skriver Daily Star.

Spurs skal allerede ha høynet sitt bud på Internacional-spilleren Leandro Damião. André Villas-Boas skal være svært interessert i å signere spilleren, ifølge Telegraph.

Både Inter Milan og AC Milan ønsker seg nederlandske Nigel de Jong. Spilleren, som kom til Manchester City i januar 2009, skal ha en prislapp på omlag 74 millioner kroner. Nigel de Jong har ett år igjen av kontrakten med City, men skal være klar til å flytte på seg, ifølge Goal.

Nigel de Jong har ett år igjen av kontrakten sin. Både Inter Milan og AC Milan skal være interessert i å signere spilleren.  (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Nigel de Jong har ett år igjen av kontrakten sin. Både Inter Milan og AC Milan skal være interessert i å signere spilleren. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Real Madrid-manager José Mourinho sier at han er villig til å låne ut 23-åringen Nuri Sahin til en engelsk klubb. Han skal også ha uttalt at han ikke bryr seg om spilleren går til Arsenal, Liverpool eller Tottenham, skriver Guardian.

Mourinho avviser ryktene om at Kaká kan være på vei til Manchester United, etter rapporter om at 30-åringen skal på lån for å gjøre plass til Tottenhams Luka Modric, skriver Daily Express.

Med kun ett år igjen av kontrakten til Theo Walcott, har Arsenal fått øynene opp for Sevilla-spilleren Jesús Navas. Spanjolen har en klausul i kontrakten som gjør at spilleren kan kjøpes ut av klubben for 325 millioner kroner, men det er ventet at Sevilla vil akseptere et lavere bud, skriver Daily Star.

Swansea fikk ikke godkjent et bud på 37 millioner kroner for Valencia-spilleren Pablo Hernández. Nå ventes det at klubben, med Michael Laurdrup i førersetet, skal komme med et forbedret bud på spilleren, ifølge Aftonbladet.

Les også: Moryke kan bli LSKs 17. nye spiller i år
Les også: Ekspertenes United-dom: – Savner en sentral midtbanespiller

NB!Det internasjonale overgangsvinduet er åpent mellom 1. juli og 31 august i de store ligaene. I amerikanske MLS er sommervinduet åpent fra 27 juni til 27 juli.

Vil du se Barclays Premier League og TV 2 SPORT? Her bestiller du fotballpakkene