anna liisa
anna liisa

Anna-Liisa: – Vil finne en som er modig og voksen

Tror det er mulig å finne sin første kjæreste på årets «Jakten på kjærligheten».

Nå er det ikke lenge til det braker løs en ny runde av «Jakten på kjærligheten», og Anna-Liisa Evensen er en av bøndene som håper på å finne drømmemannen i årets program.

Evensen har aldri hatt kjæreste, og føler seg veldig klar til å innlede et forhold.

– Jeg synes programmet er veldig spennende og det er absolutt en stor mulighet til å nå ut til en potensiell kjæreste, sier Anna-Liisa til God kveld Norge.

Les også: Jakten-Anna-Liisa oppsøkt av frier på gården

Har sine krav

Selv om Anna-Liisa ikke har hatt følge før, så har hun sine krav om hvordan mannen skal være.

– Jeg prøver å finne en som er modig og voksen, snill og støttende. Det jeg driver med tar mye tid og derfor er det viktig at han støtter meg. Samtidig vil jeg ikke ha en gårdsgutt, men en som kan drive med sine egne ting.

26-åringen har i tidligere intervjuer sagt at hun føler det mangler en person ved hennes side og at det skal bli godt å kanskje møte den fremtidige drømmemannen.

Les også: Bli kjent med årets Jakten-bønder

– Omfattende og uvant

Det at privatlivet blir brettet ut på TV synes hun både er uvant og lærerikt.

– Selvfølgelig er prosessen veldig omfattende og uvant. Det er et program som følger tett inntil livene våres og jeg synes vi er tøffe som åpner oss sånn som vi gjør. Men det er en spennende prosess og familien min støtter meg.

– De synes det er gøy og en fin mulighet til å finne drømmemannen. De ser ingenting negativ med programmet, avslutter «Jakten»-Anna-Liisa.